2777
2789
عنوان

خیلی فوریه میشه بیاین

107 بازدید | 31 پست

زن داداشم ک بتازگی عقده و غریبه است ولی ی شخصیت بد از خودش و خانوادش تو ذهن همه ایجاد کرده

بدتر اینکه اخیرا پیش جاریش ک عروس بزرگمونه  از بد خانوادم گفته و کلی گله کرده ک هیچی براش نخریدیم درصورتی ک ما عرف رو  بجا اوردیم و در حد توان براش هزینه کردیم و کلی لباس چ مادرم چ برادرم ک شوهرشه براش گرفته بوده ولی این خانم هرجا رفته گفته هیچی برام نکردن و بتازگی بدون اطلاع ب کسی رفته لباس عروس رزرو کرده برا عروسی ک هیچ تصمیمی راجبش گرفته نشده و پیش جاریش گفته از عمد ب خانواده شوهرم نگفتم چون اگه بدونن نمیزارن هزینه کنم میخوام تو عمل انجام شده بزارمشون  منم وقتی اینارو شنیدم از عروسمون تحمل نکردم بهش زنگ زدم ک هرچی میگیری بگیر فقط نگو کاری نکردیم برات چون تو اصلا با کسی مشورت نمیکنی و یه تنه خودت تصمیم میگیری ک برا خودت و خانوادت زشته شما سنگین بشین خونه بابات تا زمانی ک ما آمادگی گرفتن عروسی داشتیم بهتون اطلاع میدیم تو عمع انجام شده ینی چی مگه چ عجله ایی داری

همش دو سه ماهه عقد کردین 

با پرویی تمام بهم گفت خوب کردم دستم درد نکنه و قطع کرد

حالا با مامانش اومده خونه مادرم ک مثلا کاراشو پیش ببره کارایی ک هیچ کس از خانوادم درجریان نیست 

و همین پنهون کاریا باعث دلخوری شده

بنظرتون باهاشون چطور برخورد کنم من بخاطر پروییش دلخورم کاری ب هزینه و کاراش ندارم بحث احترامه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد رفتاراش زشت و بچگونه اس باید با شما مشورت میکرد

دقیقا خودشو خانوادش رو تو ذهن همه خراب کرده

فکر کن نیومده بجا اینکه کاراشو توجیه کنه بهم گفت دوست داشتم دستم درد نکنه بتوچه

چقد رفتار بدی داشته جلو جاریش بد شماها رو گفته این ته بی سیاستیه

چی بگم والا حالا عروس بزرگمونم شاید ی حرفایی زده ک اینم پیشش چیزی گفته 

ولی خداییش حرف ما فقط احترام گذاشتنه کاری ب هزینه ها نداریم 

به نظرمن ، جسارتاشما کلا دخالت نکن چون متولی امر کس دیگه ای هست

چطور دخالت نکنم وقتی هرجا میره آبرو خانوادمو میبره

مادر من کلا زن آرومیه و تو هیچی دخالت نمیکنه این داره سواستفاده میکنه از سکوت خانوادم شما تحمل میکنی عروس ی تنه پاشه بره دنبال کارای عروسی بعد بگه از عمد ب خانواده شوهرم نگفتم میخوام بزارمشون تو عمل انجام شده؟؟؟

دقیقا خودشو خانوادش رو تو ذهن همه خراب کردهفکر کن نیومده بجا اینکه کاراشو توجیه کنه بهم گفت دوست داش ...

چقد بی‌شعور من بهم ثابت شده خانواده همسر نقششون از خود همسر هم مهمتره شما اصلا محلش نذار بذار هرکاری دلش بخواد بکنه بعدا پشیمون میشه زمانی هم از برادرت گله کرد بگو به ما ربطی نداره

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈

به نظرمن ، جسارتاشما کلا دخالت نکن چون متولی امر کس دیگه ای هست

اسمش دخالت نیس دخالت یعنی اینکه بزور به زنداداش بگه تو باید طبق سلیقه من لباس عروس بگیری مشورت کردن دخالت نیست 

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈

چطور دخالت نکنم وقتی هرجا میره آبرو خانوادمو میبرهمادر من کلا زن آرومیه و تو هیچی دخالت نمیکنه این د ...

والا خانواده شوهرم اگه جای شما بودن یک دقیقه تحمل نمیکردن برای هم خریدی باید همراهمون باشن البته اینم بگم اصلا دخالت نمیکردن 

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈

چقد بی‌شعور من بهم ثابت شده خانواده همسر نقششون از خود همسر هم مهمتره شما اصلا محلش نذار بذار هرکاری ...

دقیقا الانم رفتم ی سلام سرد خشک دادم  پاشدم اومدم تو اشپزخونه ننشستم پیششون فقط مادرم پیششونه

چطور دخالت نکنم وقتی هرجا میره آبرو خانوادمو میبرهمادر من کلا زن آرومیه و تو هیچی دخالت نمیکنه این د ...

باشه سعی کن خودتو کنترل کنی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد