2777
2789
عنوان

خیلی فوریه میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 31 پست
دقیقا الانم رفتم ی سلام سرد خشک دادم پاشدم اومدم تو اشپزخونه ننشستم پیششون فقط مادرم پیششونه

اصلا بهش محل نده خیلی خشک برخورد کن بی احترامی هم نکن ولی روشو هم زیاد نکن

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا بهش محل نده خیلی خشک برخورد کن بی احترامی هم نکن ولی روشو هم زیاد نکن

اره همین کارو کردم  ب رسم ادب سلام و خوش آمد گفتم ولی سرمو پایین انداختم کلا نگاشون نکردم ی نگاه گذری. 

برادرت چی میگه؟

از این رو ب اون رو شده بخدا انگار دختر شوهر دادیم نه اینکه برا پسرمون زن گرفتیم 

اعتقادی ب دعا و جادو ندارم ولی خانواده دختره خیلی معتقدن  کلا داداشم عوض شده

اون چون قبلا ی عقد ناموفق داشته نگرانه و ترس داره کلا ب حرف زنشه

باهاش صحبت کن بگو یجوری کنترل کن که بین ما و زنت مشکلی پیش نیاد با ماهم مشورت کنیم ما قصد دخالت نداریم ولی خب اگه ازمون مشورت بخوای حس با لرزش بودنی بهم دست میده

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈

باهاش صحبت کن بگو یجوری کنترل کن که بین ما و زنت مشکلی پیش نیاد با ماهم مشورت کنیم ما قصد دخالت ندار ...

دقیقا حرف ما هم همینه میگیم حداقل بهمون بگو برنامت چیه ک ما از دهن اینو اون نشنویم

داداشت ازش میترسه چون بقول خودت ازدواج قبلش ناموفق بوده

اره ترس داره ولی اونا هم دارن سواستفاده میکنن هرچند برا خودشون مایه سرافندگیه چون بعد ها گله ایی کنن ما هم میگیم شما خودتون بریدین و دوختین