2777
2789
عنوان

چرا این کارو کرد بیاید عکس

124 بازدید | 20 پست

با یه پسره آشنا شدم تو اینستا ۲ ماه هم دیگه رو فالو داشتیم و با هم به بهانه ی ریپ استوری حرف میزدیم خلاصه اصرار از طرف اون بود همش پیام اینا میداد من خیلی کم گفت خوشم ازت میاد رفتیم همو دیدیم خیلی خشگل و بلند و پولدار و حرف زدنش دل میبرد انقد عاشقش شدم ...بعد دیدم کم کم سرد شد گفتم خب حتما تو واقعیت دیدم خوشش نیومده این بار همه چی برعکس شد تاس افتاد سمت من ،همش من بودم که بهش زنگ میزدم و سراغ میگرفتم خلاصه گذشت دیت دوم رسید اون میدونست که من یکبار جدا شدم و دختر نیستم رابطه داشتیم همون دیت دوم (که میدونم اشتباه محض بوده لطفا سرزنشم نکنید خودم داغونم که انقد زود وا دادم بقران این سومین مردی بود که تو زندگیم باهاش رابطه داشتم فکر نکنید با همه اره ...)خلاصه بعد اینکه کارشو کرد سرد تر شد که اره سرم شلوغه فلانه چرا گوشیتو دیر جواب میدی و بهانه پشت بهانه (رابطه حضوریمون کلا ۱۰ روز بود تو این ۱۰ روز دوبار همو دیدیم)خب خلاصه شب آخر بدون خدافظی اینا و اینکه ناراحت بشیم چت عادی رو بستیم و تمام از اون روز ۱۵ روز میگذره نه من چیزی گفتم نه اون پس چرا انفالوم نمیکنه؟ تو این ۱۵ روز اون ۶ تا استوری گذاشته که مربوط به خودش بوده منم نه ریپ زدم نه لایک کردم منم این مدت ۴ تا استوری گذاشتم عکس خودم بوده چص ناله و اینا نبوده امروز یکی گذاشتم دیدم لایکش کرد اگه نمیخوادم چرا انفالو نمیکنه اگه میخوادم چرا ۱۵ روزه چیزی نگفته ؟

واقعا نفهمیدی چرا؟🙂💔

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه خرش از پل گذشت 

عکس چی میخوای بزاری

می‌دونم نباید خسته شد؛می‌دونم نباید بُرید؛می‌دونم زندگی ادامه داره؛فقط دلم می‌خواست یه وقتایی، یه جایی، یه گوشه‌ای وایسم بگم خسته‌امو یکی بفهمه چی میگم.نه که فقط بشنوه‌..!

گیریم که بازم پیام بده چه ارزشی داره دیگه ؟؟ وقتی یبار رفته مطمئن باش بازم میره و تو رو از اول فقط برا خوش گذرونی میخواسته . دل بکن ازش و بهش فکر نکن.. انفالو هم خیلی موضوع مهمی نیست که ذهنتو درگیرش کنی 

گذاشتت ذخیره تو آنفالوش کن

پسرا مث ما نیستن ک کات ک میکنن حتما آنفالو کنن و شماره پاک کنن و..

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

نه...💔

عزیزم خب اون از همون اول قصدش مشخص بوده 

بهت نزدیک شده به خواسته اش برسه میفهمه همه چی تمومه ازت فاصله گرفت ک تورو بندازه تو دام خودش وگرنه اگر ادم خوبی بود و قصدش خوب بود قبول نمیکرد دیت دوم باهات بیاد و بعدشم باهات بره روکار و بعدشم خیلی عادی مثل دوتا ادم غریبه باهام رفتار کنید الان اون برد کرده اتفاقا خیلی راحت خودتو دراختیارش گذاشتی و از سابقه ات هم سواستفاده کرده ...پسرای پولدار با اختلاف لاشی ترین ادمان!  

تو نبلید خودتو انقد راحت در دسترس قرار میدادی و ارزش خودتو کم میکردی و اینکه معلومه کیفشو کرده و الان تمایلی نداره بخاطر همین سرد شده و حواسش جای دیگه گرمه قطعا!  

و این اصلا نرمال نیست که بعد رابطه انقد فاصله باشه!  اگر میخواستت بعد رابطه قطعا خودش نازتو میکشید ...درضمن الانم نگهه ات داشته برا روز مبدا 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹