2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی بدجنسم نظر شما چیه

499 بازدید | 56 پست

پسرعموم عادت کرده بود هر روز ساعت ۲ میومد خونمون تا ۱۱ شب میموند ..کل روزم منو میخواست باش بازی کنم...کلاس دومه.....

منم دیگه مجبوری مینشستم بهش گوش میکردم

یا گوشیمو برمیداشت باش بازی میکرد 

و...

یه روز اومد یه ثانیه هم نرفتم پیشش سفت و سخت نشستم پا درسم هرچی میومو میگفت میخوام بات بازی کنم میگفتم عزیزم درسم تموم شه میام

کشش میدادم ساعت ۱۰ و ۵۰ میشد میرفتم بیرون میگفتم هنوز یکمی مونده فکر کنم تا ساعت ۱۲ طول بکشه اما باهات۱۰ دقیقه بازی میکنم ، همون موقع هم زنعموم میومد دنبالش

چند روز پشت سرهم اینکارو کردم ، رفت و دیگه نمیاد...

الام حس بدی دارم

از طرفی پسرخاله ۳ ساله ی نفهمم عادت کرده میاد ، از پقتی خونشون اومو نزدیک خونه ما ، تو خونه ما وله و کنده نمیشه همش خوراکی میخواد ..یعنی روزی ۳۰۰ هزار تومن باید برای این بچه خرج کنیم ما..

دیگه اونم هرچقدر عر میزنع خوراکی میگم پول ندارم برو کارت باباتو بیار بریم بخریم..

دیروز موهای خودشو میکند ،خودشو میزد به زمین ، توجه نکردم اصلاا👩‍🦯 

بعد فرق این و پسرعموم اینه ، پسرعموم همون بچگیش عاقل و اروم بود تقریبا..با تربیت هم بود اما این نه

بنظرتون اینو چطور از سرم باز کنم بره دیگ برنکرده؟

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار خوبی می کنیبه مامانت بگو به خالت بگه بچه اش رو جمع کن

خالم خیلی پروعه

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

چقد بدجنسی😂ولی اشکال نداره میفهمم شاید ناخوشایند باشه احساست زیاد توجه نکن به رفتاراش و حرص نخور مه ...

اره تازه بعدش بابام از سرکار میاد با بابام میره خوراکی میخره

حتی شب نمیره میگ اینجا میمونم

من امسال کنکور دارم 

اره تازه بعدش بابام از سرکار میاد با بابام میره خوراکی میخرهحتی شب نمیره میگ اینجا میمونممن امسال کن ...

اشکال نداره بهش توجه نکنید وقتی خودشو زد و ...

بلاخره خسته میشه میره بچه پرو 😂🔪

اشکال نداره بهش توجه نکنید وقتی خودشو زد و ...بلاخره خسته میشه میره بچه پرو 😂🔪

حله😈