2777
2789
عنوان

خیلی فوریه میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 31 پست
اره ترس داره ولی اونا هم دارن سواستفاده میکنن هرچند برا خودشون مایه سرافندگیه چون بعد ها گله ایی کنن ...

آفرین بخاطره همین میگم حرفی نزن موقع لازم غر زدن بگو به ما هیچ ربطی نداره خودتون کردین اون موقع مگه ازمون نظر خواستین

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈

آفرین بخاطره همین میگم حرفی نزن موقع لازم غر زدن بگو به ما هیچ ربطی نداره خودتون کردین اون موقع مگه ...

باورت میشه داداشم رفته اوردشون اینجا همه از دم سرماخورده هستن انگار اینجا بیمارستانه مامانم با ۵۸ سال سن پاشده براشون سوپ درست کرده نکردن بمونن خوب ک شدن بیان 

عروس خانم ی ولو شده و مدام سرفه میکنه بخدا ریز سرپا هستم خونه زندگیمو ول کردم اومدم پذیرایی از اینا ک شعورشون صفره من مامانم دیابت داره اگه ی وقت کرونا باشه چیکار کنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره