2777
2789
عنوان

خانوما میآید ی دکتر زنان بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 52 پست
بله حق با دکتره بتا هرچقدر هم بیاد پایین ولی ۲نمیشع من باردار بودم افت بتا داشتم بتام شده بود ۸۹

آهان تو ماه چند  یعنی آزمایش خون دادید ک بتا افت کرده بود

منفیه دیگه افت چی کنه؟ آره منظور دکتر اینه در هر صورت هورمون اج سی جی یه مقدار تو بدن همه خانوما هس ...

بله منظورم همینه همین مثلا می‌تونه انقد افت کنه ک نیاز نباشه باز برم سونو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون آزمایش خون که ببینه بارداره یانه🤭

😅😅😅

خودش میگه چهار ماه پیش رابطه داشته

خو اگ باردارباشه

الان بچه چهارماهه میشه

که خودش متوجه میشه

من ماهانم نامرتب بود

دوماهه حامله شدم خودم فهمیدم چون تو بدنم تغییرات حس میکردم

همین الانم نیازی به سونو نداریسقط کردی؟ یا اصلا حامله نبودی؟

ن من ی رابطه داشتم چهار ماه پیش حالا دوماه بعد رابطه از دادم بتا شد 1 تو این چهار ماه پری هم شدم اما بازم استرس داشتم بتا دادم شد 2.91 میگم نکنه افت کرده ک میگن افت هم کنه بازم بتا باید بالا باشه ن انقد کم

😅😅😅خودش میگه چهار ماه پیش رابطه داشتهخو اگ باردارباشهالان بچه چهارماهه میشهکه خودش متوجه میشهمن م ...

چ تغییری باید حس کنم من حس میکنم تنبلی دارم یا کیست چون سینه هام تیر می‌کشه گاهی اوقات 

ن من ی رابطه داشتم چهار ماه پیش حالا دوماه بعد رابطه از دادم بتا شد 1 تو این چهار ماه پری هم شدم اما ...

اره دیگه بعد دوماه مثلا باید 4 یا 5 هزار باشه بعد افت کنه

اصلا باردار نبودی شما

😅😅😅خودش میگه چهار ماه پیش رابطه داشتهخو اگ باردارباشهالان بچه چهارماهه میشهکه خودش متوجه میشهمن م ...

خواهر من ۷ ماهگی فهمید حامله است 😂

البته اینم تقصیری نداره ها منم چند وقت پیش هی امید الکی داشتم دو بار بتا دادم ولی نشد واقعا سخته ناباروری🥺🥺