2777
2789
عنوان

زندگی باشوهر نارسیست وپارانویاوخسیس اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 94 پست
اسی گریم گرف خیلی شرلیط سختیه خودم ۳۳سال اینجوری زندگی کردم 😥😥😭😭

الهی بگردمت اخه خانواده خودمم خوب نیستن مادرمم مهرطلبه اگه هرچی سرمون بیاد میگه هیچی نگو تحمل کن میگم باید بکشه مارو که کاری به حساب بیاد؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه اولو که اوردی دیگه دومی رو چرا اوردی؟ طلاق بگیر به هر سختی شده برو

میخوام ولی انگار ترسیده شدم چون بدجور جلوم دراومد چاقو کشی روت بشه فقژ باید توی شرایطش باشی سکته نکنی انگار داشتم میمردم ولی هنوز روح داشتم فقط خودشیفته نیست چندتااختلال دیگه هم داره اگه بفهمه رفتم شکایت میترسم بلایی سرم بیاره 

نمیزاره دستم توی جیبم بره میگم فکرم میکنه از طرف من میگه من میدونم ت‌وی فکراتون چی میگذره

اره دقیقا با مصیبتا زندگی کردیم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
نمیزاره دستم توی جیبم بره میگم فکرم میکنه از طرف من میگه من میدونم ت‌وی فکراتون چی میگذره

چنان فحش وبددهنی میکنه....به مادرم گفته بود هیچ زنی تو دتیا سالم نیس جز تو بدشم گفته توروهم نمیدونما تا ۱۶سالگیت که من بگیرمت چه بلایی سرت اوردن😥

الهی بگردمت اخه خانواده خودمم خوب نیستن مادرمم مهرطلبه اگه هرچی سرمون بیاد میگه هیچی نگو تحمل کن میگ ...

قربونت برم کاملا درکتون میکنم داره مرتیکه چه بلایی سرتون میاره بمیرم براتون دلم تیک تیکه شد براتون 😭خودمون کشیدیم این روزا رو خیلی خیلی سخته....ما کتک هم میخوردیم بعصا بیشتر مادرم.....کاش فقط بمیره خلاص بشین درست بشو نیس اون عوصی ...خدا لعنت کنه خانوادشو اومدن تو رو گرفتن واسش ....اون روانی نباید ازدواج میکرد که....ما ازدداج کردیم خلاص شدیم اما مادرم محوونابود شده قربون نظلومیتتون برم من😭😥

طفلی مادرت طفلی شماها انگاز همه اومدن توقعات اینارو براورده کنن

خدا بکشه فقط اینجور ادمارو ...الان هممون اسیب دیدیم روحی ....من دیدم دارم پسرمو شوهرم ادیت میکنم بعصی وقتا با اخلاقم ورفتارم ...فوری رفتم روانپزشک دارو میخورم خیلی خوب شده دیگه عصبی نمیشم منطقی تر  شدم درکم رفته بالاتر ...بحثمون خیلی خیلی کم شده...میگم نزار بچه هات زیاد اونو ببینن تا اون بیاد بخوابون ....رو من خیلی تاثیر گذاشته چون بچه ی اخرم زیادم بودم کنارشون کلا وحشی بودما خودمم میدونستما اما نمیتونستم رو رفتارمو زبونم کنترل داشته باشم کاملا تاثیر ویاد گرفته بودم از اون مرتیکه الدنگ روانی ....الان درکم بیشتر شده دیگه رفتارای اونو گداشتم کنار یه ماهه دکترم رفتم ۵۰درصد مشکلم حل شده انگار ارومتر شدم ...

خدا بکشه فقط اینجور ادمارو ...الان هممون اسیب دیدیم روحی ....من دیدم دارم پسرمو شوهرم ادیت میکنم بعص ...

هرچی میگم بی فایدست بچه هامم داره مثل خودش میکنه یارکشی هم میکنه هرچی برعلیه من میگه به بچه هامیگه یه حرف این گوش ندین این دشمن منه

خدا بکشه فقط اینجور ادمارو ...الان هممون اسیب دیدیم روحی ....من دیدم دارم پسرمو شوهرم ادیت میکنم بعص ...

الان که توی اون خونه نیستی به خودت کمک کم اینااول اعتماد به نفس ادمومیگیرن که تحت سلطه اونا باشه بعد هرچی دلشون بخواد به طرف القامیکنن

هرچی میگم بی فایدست بچه هامم داره مثل خودش میکنه یارکشی هم میکنه هرچی برعلیه من میگه به بچه هامیگه ی ...

ای وای فقط قبل اومدنش بخوابون تنها راهه

وااای اسی چقدر سختخدا کمکت کنه به حق حضرت زهرا😔

ولی اسیبی که خودشیفته میزنه هیچ وقت کامل درمان نمیشه فقط کمتر میشه من دیگه نمیتونم اون ادم قبل باشم اینو میدونم خودم توان مخالفت باهاش رو دیگع ندارم میترسم دعوا بندازه اینجوری ادمارو بار میارن