2777
2789
عنوان

😭🖤بچه ها لطفا کمکم کنید

314 بازدید | 45 پست

من بشدت لاغرم، 20 سالمه قدم 160 و وزنم 40 هس

بعد همه ی اطرافیان بهم تیکه میندازن 

حتی مادرم گفت تو هیچوقت چاق نمیشی و وقتی به نامزدمم گفتم گفت کارت شاخی هم نمیکنی، تو هیچوقت چاق نمیشی تمام

شاید الان با خودتون بگید که خب راست میگن ولی من اشتهام کمه، یذره میخورم سیرم و اگ بخوام بیشتر بخورم حالت تهوع میگیرم 

به همسرم گفتم تو فقط بهم دلگرمی بده که ازت انرژی بگیرم ولی اونم منو تنها گذاشت

اما من به خودم قول دادم که چاق بشم، دوست دارم برسم به 58 کیلو

خیلی ماراحت و دلسرد شدم از حرف همسرم🖤😭

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر تغذیه برو نرفتی تاحالا؟

نه تا حالا نرفتم

خب منو نمیبرن میگن اگ عرضه داشتی خودت خودتو چاق میکردی وقتی عرضه نداری بهانه نیار

عزیزم من ازدواج کردم ۳۷بودم😂😂انقد کم‌غذا میخوردم

کم کم‌درست شد

دوباره بچه دار ک‌شدم بخاطر شیر دادن شدم ۴۰ 

خیلییی داغون بودم مثه اسکلت

الان نگران نباش تنت سالم باشه لاغری خیلی ام‌خوبه

حرفای مردمو به.... نگیر حتی مامانت

سعی کن چاق بشی به خاطر سلامتی خودت نه حرف اونا

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

عزیزم من ازدواج کردم ۳۷بودم😂😂انقد کم‌غذا میخوردمکم کم‌درست شددوباره بچه دار ک‌شدم بخاطر شیر دادن ش ...

😭😭😭

ولی من خیلی لاغرم بخدا جرعت نمیکنم برم بیرون حتی شوهرمم میگ ببرمت بیرون ابروم میره فک میکنن معتادی یا یه مریضیی داری که چاق نمیشی

حرفای مردمو به.... نگیر حتی مامانتسعی کن چاق بشی به خاطر سلامتی خودت نه حرف اونا

هیی راستش همسرم حسابش از بقیه جدا بود ولی خودس قاطیه بقیه شد

نه تا حالا نرفتمخب منو نمیبرن میگن اگ عرضه داشتی خودت خودتو چاق میکردی وقتی عرضه نداری بهانه نیار

خب خودت نمیتونی یه روز به بهانه بیرون رفتن نوبت بگیری بری پیش دکتر؟ آخه جانم تو از قصد که نمی‌خوری که بگم خودت باید یه کاری کنی چاق بشی 

تو میخوری حالت بد میشه باید بری پیش دکتر به روش درست وزنت زیاد بشه که بعداً مشکلی برات پیش نیاد 

هرروز یه نون ساندویچی بخور.سس شکلاتم یکم بزن روش که طعم بدهیا گاهی یکم پنیر خیار

میخورم 

بخدا من از کل خانواده هم بیشتر میخورم ولی چاق نمیشم، اما یه چن وقته اشتهام کور شده

😭😭😭ولی من خیلی لاغرم بخدا جرعت نمیکنم برم بیرون حتی شوهرمم میگ ببرمت بیرون ابروم میره فک میکنن مع ...

عریزم هر کسی یه ویژگی داره من خودم ۴۶ کیلو ام نباید خودتو سرزنش کنی اعتماد به نفس داشته باش

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖