2777
2789
عنوان

زندگی باشوهر نارسیست وپارانویاوخسیس اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 94 پست
الان که توی اون خونه نیستی به خودت کمک کم اینااول اعتماد به نفس ادمومیگیرن که تحت سلطه اونا باشه بعد ...

نه دیگه من ازدواج کردم شوهرمم اروم ادم خوبیه خیلی خوشبختم واقعیتش خداروصدهزار مرتبه شکر ....فقط من از اون مرتیکه تاثیر گرفتم دارم خودمو تغییر میدم داروهم میخورم دارم خوب میشم با کمک خدا....انشاءالله ...دقیقا همینجوره که میگی اونطوری بودیم ما ...

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
ولی اسیبی که خودشیفته میزنه هیچ وقت کامل درمان نمیشه فقط کمتر میشه من دیگه نمیتونم اون ادم قبل باشم ...

ازدواجتون سنتی بود ؟؟

خودت هر جور تحمل کنی بچه ها خیلی آسیب می‌بینند

کاش میتونستی جدا شی

وضع مالیش خوبه ؟؟

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواجتون سنتی بود ؟؟خودت هر جور تحمل کنی بچه ها خیلی آسیب می‌بینندکاش میتونستی جدا شیوضع مالیش خوبه ...

اره سنتی بود وضعش خوب نیست اونم خودش میخواد نشه از بس شب دیر میخوابه صبح دیر پامیشه هرچی هم میگم برو سرکار درست حسابی نمیره چون میخواد صبح زود پاشه منت همین کار نصفه نیمه رو هم داره مدامم میگه ندارم اذیتم ساکت شبن بخوابم وقتیم خونست یاگوشی بازی یا دمبل میگیره دستش به فکر خودشه فقط غذاشو بدی بخوابه بره سرکار بیاد مارو دیوونه کنه باز دوباره روز از نو خوبم میشه واسه پنج دقیقه باز انتقامشو میگیره ازمون اون روز به دخترم میگه جن میاد میگرت که دخترم گفته خر گفتم ازبچم انتقام میگیری چجور پدری هستی ؟

هرروز خودمو فحش میدم ولی چه فایده خودش مجبورم کزد اولم اطرافیانمو از ازم دور کرد منوتنهاکرد که راحت ...

ببخشید ترو خدا منو ببخش دلم سوخت برا بچه ها ...ناراحت نشو .خدا بزرگه دعا میکنم خدا نجاتت بده عزیزم