2777
2789
عنوان

زندگی باشوهر نارسیست وپارانویاوخسیس اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 94 پست
چیزی هم ازش نخوام؟چون پشیمونم میکنه یاگندمیزنه توش یاغرغر میکنه یامیگه پرخرجی یادعوا واوقات تلخی

نه نه باید بخوای

ببین راهش روپیدا کن

حرف نزن مسیج بزن

درمورد من راه قانون بود

درمورد همسرم مسبج بجای کلام

ببین می تونی بنویسی بزنی روی یخچال

شایدراه این باشه مشاور بهش بگه

ببین راه کجاست

کامنت بالام رو بخونبرو یوتیوب در موردنارسیسم سرچ کن.باخانم های مبتلا صحبت کنراهنمایی کنن

باشه عزیزم منم میخوام بدونم ادمای باشرایط مشابه چیکار کزدن یاچیکار باید بکنم بحث اصلانمیکنم چون منومیخوره توی ایسنتا و یوتیوب همه مطالبشو میخونم و انجام میدم بازم سخته بازم کم میارم نمیدونم چیمارکنم همش استرس دارم همش پوستمو میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه کم شبیه پدرمه ...مادرم کاملا افسرده هس به خواهرم گفته بعصی وقتا تو خلوتم خودمو میزنم....خواهرم بردش روانپزشک طفلی مادرمو .....الان بهتره یه کم پدرم هممونو نابود کرده مثل این شوهر حرومیه تو....کاش اینجور مریضای روانی بمیرن ازدواج نکنن دخور مردم وبچه هایی که میاد رو بیچاره میکنن خدا عمرشو کم کنه مثل پدرمن ۸۵سالشه بدبختمون کرده هم روحی هم زندگیهامون ...یه کم زندگی برادر کوچیکم خوبه بعد ازدواج ...وزندگی من خوب شد بقیه بدبخت عالمن....فقط خدا برکت عمرشونو کم کنه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
اگه بپذیری مبتلا به کسالت حادهدیگه حرص نمی خوریمرئضه

بخاطر پول مجبورم بهش رو بزنم همش میترسم چطور بهش بگم دوساعت سرمو درد میاره قدیما این خرجا نبود مردم چطور زندگی میکردن گور پدر فلانی منم هی مثل خنگا باید التماس کنم ولبخند بزنم که پول بده 

اهل رفت وامدم که ماشالا اصلا نیست همه دشمنشن مخصوصا مادر من باخانواده خودشم قطع ارتباط کرده که مبادا ...

حالا پدرمنم اینجوری هس ومادرمم از خانوادش جدا کرده ۵۵ساله انگار زندانی تو انفرادیه ....ای خدا تمام بدبختی های عالم مال مادرمظلوممه...چه بدبختیه با این مریضا زندگی کردن مادر من وبچه هاش نابود شدن تو خودتو نجات بده با بچه هات

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
عزیزم بالا برات نوشتمببین کدوم رارو انتخاب کنیکه مکالمات کم بشه

بابچه هاکه یکی به دو میکنه هیچی نگم؟میگم تاییدش کنم بدتر دور بزمیداره نکنم مخالفت کنم کارو به فحش خواهر میرسونه هیچی نگم هی میره رو مخم خفه نمیشه

حالا پدرمنم اینجوری هس ومادرمم از خانوادش جدا کرده ۵۵ساله انگار زندانی تو انفرادیه ....ای خدا تمام ب ...

نمیزاره دستم توی جیبم بره میگم فکرم میکنه از طرف من میگه من میدونم ت‌وی فکراتون چی میگذره

بابچه هاکه یکی به دو میکنه هیچی نگم؟میگم تاییدش کنم بدتر دور بزمیداره نکنم مخالفت کنم کارو به فحش خو ...

حرف رو عوض کن

بچه ها رو صدا کن توی اتاق

تایید وتکذیب هردوسمه

زیادی حرف زد بگو نکش خودت رو...هندزفری دارم

صدات نمیاد

دارم‌مطالعه می کنم

نمی،شنوم

شماروانشناسی ؟

نه 

اما بعد ارشد ۴ سال به طور آزادخوندم.

اینها داروهای خاص دارن.

حرف شماشفا نمیده

بابچه ها صحبت کن مثل گلدون مبل آیینه ببیننش

وقتی حرف میزنه صدای تی وی رویکم بلند کن حواست به اون باشه...

بگوخودت رواذیت نکن. حرفی که ارزش،ندار نمی،شنوم

وتمااااام

برو آجیل بخور میوه بخور آهنگ بدار برقص

بی محلی

بی محلی

بی محلی