2777
2789
عنوان

😅بیاید حس ششم بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 223 پست
مرسی اوکی میشم باهاش؟

احتمالش ۲۰ یا ۳

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی اوکی میشم باهاش؟

۲۰ یا ۳۰ درصد احتمالش هست

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

نه سفید بود ولی حله رنگ روشنه😂مجید دوسم داره؟

شمابیشتربهش وابسته ای  اون اقا تو دارن وخیلی ابراز نمیکنن چی تو وجودشه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
رنگ لباست یا صورتی یا قرمز متمایل به صورتی احتمال کمترهم زرد کلا رنگی جلو چشممه

ن عزیزم

ننبدونم چیکار کنم خیلی اشفته وسردرگمم از این احساسات

حس میکنم خودت خیلی دوسش داری دوست داری باهاش اوکی شی اما اون خیلی نمیخاد ولی شاید در آینده بخواد باهات اوکی شه اما ولی اون رابطه ای که تو میخای نمیشه

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

برا منم میگی ؟ دوباره پیشنهادشو میده یا با اخر بود ؟ درست میشه کلا چی حس میکنید ؟

دوباره پیشنهاد میده منتظر فرصت از سمت توعه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

نه سفید بود ولی حله رنگ روشنه😂مجید دوسم داره؟

اره

نمیتونم خوب تمرکز کنم مغزم درد میگیرهببین حس میکنم وضع مالیت خوب میشه خب فقط صبر کن همیناینکه بفروشی ...

پیش خرید کردیم تکمیل نمیکنن

تکمیل کردنش دست ما نیست

خودم دوست ندارم اینجوری ناقص و با ضرر بفروشم

خ