2777
2789

من خودم خیلی تمیزم روزی نیست حمام نرم یا به سر و روم نرسم، لباسام همیشه تمیزن روی غذام حساسم ولی همش ب لطف مامانم🤦🏻‍♀️

واقعا نمیتونم اتاقمو تمیز کنم یا توی کارای خونه کمک کنم همش بی حالم

میترسم رفتم خونه ی خودم همینجوری باشم با شوهرم به مشکل بخوریم...هم خونه ی خودمون هم خونه ی مادرشوهرم عین دسته گله همیشه 

همش افسوس میخورم منم بتونم اینجوری با وجود مهمونای زیاد و بچه ها مرتب باشم...

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

از الان تمرین کن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از الان تمرین کن

وای نمیتونم واقعا کافیه تصمیم بگیرم کارکنم اصن همه جام درد میگیره 

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

منم اینطوریم ی اهنگ شاد میزارم باصدای زیاد پا میشم کارامو انجام میدم😂😂😂

ی خاهر دارم از خودم بزرگتر بیستو چهارسالشه خونخ خودمون هیچ کارب نمیکرد تنبل بود الان خونه خودشم بری بمب ترکیده اصن غذاام درست نمیکنه اماده میخورن مگ هفته ای یکی دوبار 

:))

منم اینطوریم ی اهنگ شاد میزارم باصدای زیاد پا میشم کارامو انجام میدم😂😂😂ی خاهر دارم از خودم بزرگتر ...

وای بیچاره شوهرش😩😂

من خونه مامانم بلد نبودم به ظرف بشورم. الان ولی بیاوببین .بادوتا بچه هیچ‌ کسی خونمو نامرتب ندیدن ،حتا داخل کمدامونو

توهم بری خونه خودت می بینی کی چقد مرتبی وخانم ،الان مسبولیت خونه باتونیست همچین فک‌میکنی 

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...