2777
2789
عنوان

😅بیاید حس ششم بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 223 پست
صبر حس میکنم پس‌کمی صبر کن ب فروش میره اوضاع مالیت یکم خوب نیست ؟ اگر خاب نیس خوب میشه

برا منم میگید یه بار دیگه درخواستشو میگه یا تموم شد ؟ دزست میشه یا بار اخر بار بود ؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با هم اوکی میشیم ازدواج چی حس می‌کنی ؟😂تو ماه تولدت زمستون یا پاییزه؟

ازدواجی فعلا حس نمیکنم تو فکرش نیست 

پاییزم اره

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

برا منم میگید یه بار دیگه درخواستشو میگه یا تموم شد ؟ دزست میشه یا بار اخر بار بود ؟

حس میکنم آخر بود 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

خیلی سردرگمم با ع اوکی میشم یا م

م

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀