2777
2789
عنوان

پیدا کردن طلسم

119 بازدید | 16 پست

یه هفته پیش خواستیم بخاری نصب کنیم توی خونه پدرم جای لوله بخاری رو باز کردیم دوتا ورق اهنین,که باهم میشن چهارتا بهم جوش خورده بودن اندازه یه مربع اندازه کف دست توی لوله بخاری پیدا شد ,یعنی  جوش زده بودن بهم ,کسی میدونه این چه نوع طلسمیه,روی یکیشون عکس یه قلب بود ,اونیکی چیزی دیگه نوشته معلوم نیست چیه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرم میخواد بشکنتشون و بازش کنه ببینه کی نوشته ,برامون ,بیشتر ازهمه براش مهمه که بدونه کی اینکارو ک ...

شما بشکنی و ببینی اصلا چیزی متوجه نمیشی چون همش سحرو طلسمه .

مشخص نمیکنه که می براتون طلسم نوشته .

اگه دفن کنید خیلی بهتر .

توی خونه مادرت چیزی حس میکنه یا نه ؟؟

شما بشکنی و ببینی اصلا چیزی متوجه نمیشی چون همش سحرو طلسمه .مشخص نمیکنه که می براتون طلسم نوشته .اگه ...

چیزی حس نمیکنه اما همش بیماره و همش یه گره ی براشون پیش میاد همیشه خدا ,و سر گیجه داره ,نمیدونم بیشترمون مریض شدیم شاید علتش این باشه ,ولی برای این میگه بشکنم شاید اسمی ازکسی ببینم ,که کی اینطور کرده ,بیشتر از طلسم براش مهمه بدونه کی بوده 

چیزی حس نمیکنه اما همش بیماره و همش یه گره ی براشون پیش میاد همیشه خدا ,و سر گیجه داره ,نمیدونم بیشت ...

بله همون انرژیه منفی هست که توی خونتونه به خاطر طلسمه .

ببرین بیرون شهر دفن کنید .

نمازو قران توی خونه فراموش نکنید حتما روزی ی صفحه قران حتی شد به فارسی بخونید

بله همون انرژیه منفی هست که توی خونتونه به خاطر طلسمه .ببرین بیرون شهر دفن کنید .نمازو قران توی خونه ...

مادرم یهویی اصلا کلا بیمارشد ,و بهش گفتن خود ایمنیه ,و خیلی عذاب کشید ,اصلا نمیدونستیم این مریضی چیه ,کلا ,اما من میگم شاید این طلسم هارو باشکستن بشه باطل کرد چون مابین اون ورق های اهنی ورقه هایی کاغذی هست ,ازیه طرفم ترس دارم بشکنمش 

مادرم یهویی اصلا کلا بیمارشد ,و بهش گفتن خود ایمنیه ,و خیلی عذاب کشید ,اصلا نمیدونستیم این مریضی چیه ...

باید حتما باطلش کنی پیش یک فردی که کاملا رحمانی باشه 

وگرنه دعانویسان شیطانی بری با نجاست به شما میگه باطل کردم بعد یه مدت خیلی بدتر میشه

«شاهی بدون کلاه»