2777
2789
عنوان

😅بیاید حس ششم بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 223 پست
عزیزم ازش حذر کن دوری کن احتمال ابروریزی داره این اقا مکروهه وفکرای شیطانی درباره خانمها داره ولش کن ...

چشم🖤🙏

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسی ندارم العان بهت گلم نمیتونم دروغ بنویسم فعلا حس ششمم درباره این موضوع کارنکرد

باشه مرسی برای تحصیلی چی؟

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

بی بلا دخترگلم

ب نظرتون مهدی خاستگارم خوبه؟ باهاش ی مدنی بحرفم آشنا شیم؟ ازدواج میکنم باهاش؟ یا با یکی دیکع؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

رفتاراش عجیبهچشه واقعا چقدر رو موخن ادمای اینجوری ک. نمیگن چشونهاز من میشنوی سگ. محلش کن شاید ازون د ...

به خدا اگر یه رفتار از من ببینه تا تلافی نکنه آروم نمیشه بالاتر توضیح دادم گلم اومد همونجور که رفتار کردم و حتی از اون بدتر انجام داد و رفت 

منم واقعا موندم چیکارش کنم 

به خاطر همین میگم نمیدونم دوستم داره نداره اصلا نمیدونم چی میخواد 

ازش سوال می‌پرسیدم دوستم داری یا نه جیغ کشید نه ندارم 

تو که آلن دنبال این سوالی ولم کن 

بعدش براش خوراکی گذاشتم گف که من باید ناز تو رو بخرم کار دنیا برعکسه تو میایی ناز منو می‌کشی

موندم چیکار کنم گلم

ب نظرتون مهدی خاستگارم خوبه؟ باهاش ی مدنی بحرفم آشنا شیم؟ ازدواج میکنم باهاش؟ یا با یکی دیکع؟

حسی ندارم به ایشون فعلا

اماازمحمد دوری کن خیلییییی دوری کن 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
حسی ندارم به ایشون فعلااماازمحمد دوری کن خیلییییی دوری کن

چشم🥰

عزیزم ازش حذر کن دوری کن احتمال ابروریزی داره این اقا مکروهه وفکرای شیطانی درباره خانمها داره ولش کن ...

گلم حس ع به من چیه.شما هم میگین به من .. بقیه لطف کردن و جواب دادن... تو پست های بالاتر کمی از رفتارش توضیح دادم گلم

به خدا اگر یه رفتار از من ببینه تا تلافی نکنه آروم نمیشه بالاتر توضیح دادم گلم اومد همونجور که رفتار ...

خب دیگه علنا داره میگه نیوفت دنبالش

دقیقا سر اینکه تلافی میکنه بی تفاوت باش ببین چجور بسوزه و بیوفته دنبالت

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭