2777
2789
عنوان

چطوری با بیماری دخترم پاره تنم کنار بیام مثه مرغ سر کنده هستم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 118 پست
من خودمم اتفاقی واسم بیفته میگم از کوتاهی خودم بوده زخم زبونم نزدم ولی تو اومدی منو قضاوت کردی و هرچ ...

بیماری ژنتیکی کوتاهی هیچکس نیست.... کاش ادامه ندی

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

استارتد آرزوی آرامش میکنم برات🩵 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ساراجون سلامخیلی اتفاقی به تاپیکت برخوردمخواستم بگم من از امشب تا آخرین شب که زنده هستم نذر کردم برا ...

عزیزم پسر خواهر منم مثل دختراسی یه بیماری ژنتیکی پیش رونده داره که تهش به فلج و بعد زبونم لال مرگ میرسه میشه با اون دل پاکت براش دعاکنی ؟ خودمون که همه اعتقاداتمون رو با این درد از دست دادیم ، من همیشه نمازم رو تحت هر شرایطی میخوندم الان مدتیه نمیتونم دیگه...

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
ولی عزیزم از دعا کردن دست نکش، خدا قادر مطلقه، برای دخترک قشنگت کلی دعا میکنمان شاء الله چند وقت دیگ ...

دهنم باز نمیشه ک دعا کنم همش غم سنگینی روی سینه امه

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

دو تا بچه های خاله منم همینطور شدن . بچه های سالم ، به سن بلوغ که رسیدن ....😞ازدواجشون فامیلی بود .

الان شرایطشون چطوره؟ بیماریشون چی بود؟ 

الان شرایطشون چطوره؟ بیماریشون چی بود؟

بیماری ژنتیکیه . نمیدونم اسمش چیه . سالم سالم بودن . به سن بلوغ که رسیدن کلا توانایی حرکتیشون هی کم تر شد . 

الان روی ویلچر هستن ولی عجیب روحیه شون خوبه . 

بیماری ژنتیکیه . نمیدونم اسمش چیه . سالم سالم بودن . به سن بلوغ که رسیدن کلا توانایی حرکتیشون هی کم ...

اخی خیلی سخته الان درس نخوندن؟ هیچ کاری نمیکن؟

بیماری ژنتیکیه . نمیدونم اسمش چیه . سالم سالم بودن . به سن بلوغ که رسیدن کلا توانایی حرکتیشون هی کم ...

اصلا ورزش و کاردرمانی نبردنسون؟ حداقل ازپیسرفت بیماری کم کنه

دهنم باز نمیشه ک دعا کنم همش غم سنگینی روی سینه امه

حق داری عزیزم 

خیلی سخته، فکر میکنم بزرگ ترین غم عالمه ولی من مطمئنم اوضاع این طور نمیمونه، توکل به خدا، ان شاء الله خدا به دختر عزیزت نظر میکنه خواهری 

عزیزم پسر خواهر منم مثل دختراسی یه بیماری ژنتیکی پیش رونده داره که تهش به فلج و بعد زبونم لال مرگ می ...

حتما عزیزم 

اگه خدا قابل بدونه از ته قلبم دعا میکنم براش

برای شهید حسین صبوحی یک چهله ی زیارت عاشورا بخونید 

منم براشون میخونم 

ایشون دایی من هستند خیلی حاجت میدهند 

شهید حسین خیلی به حضرت زهرا علاقه داشت ایشالله به حق حضرت زهرا (س) حاجت شما هم روا بشه

سارا شماهم یه چله زیارت عاشورا نذر شهید حسین صبوحی بخون 

هم هدیه کن به شهید و هم هدیه کن به حضرت زهرا (س)

عزیزم تو که کلی نذر انجام دادی اینم انجام بده 

من مطمئنم دایی ام بی جواب نمیزاره