2777
2789
عنوان

چطوری با بیماری دخترم پاره تنم کنار بیام مثه مرغ سر کنده هستم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2527 بازدید | 119 پست
واقعا برات متاسفمامیدوارم جواب این زخم زبونتو نگیری چون قطعا از رو نادانیه

من خودمم اتفاقی واسم بیفته میگم از کوتاهی خودم بوده زخم زبونم نزدم ولی تو اومدی منو قضاوت کردی و هرچی گفتی به خودت برمیگرده

من بد زبون نیستم اتفاقا تو بد زبونی که بهم اینجوری گفتی من زبون باز نیستم فقط خواستم ناراحت نشه و گل ...

رلستش دلم برای اطرافیانت سوخت

شما برای تسلی یک مادر که انگار تو آتیشه امقد مستاصل هست اینارو گفتی که غریبه جیگرش کباب میشه چه برسه اون مادر.بعد بخکای باهاش با نیش و کنایه صحبت کنیا چیا میگی

واقعا دوستانه بهت میگم رو طرز صحبتت کار کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بد زبون نیستم اتفاقا تو بد زبونی که بهم اینجوری گفتی من زبون باز نیستم فقط خواستم ناراحت نشه و گل ...

من اولا توی ازدواجم اصلا اختیاری نداشتم سنم کم بود همه چی دست بزرگا بود ک حلالشون نمیکنم 😔فقط میخواستم روابط خودشنو حفظ کنن بعد موقع بارداری رفتم مشاوره امیمو سنتزم دادم گفتن سالمه چه میدونستم اصلا این بیماریه هاهستن یانه 😔خدا برای دشمن ادمم نیاره هیجوقت

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

اتفاقا اینجوری بیشتر عذاب وجدان میگیره

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

استارتر عزیزم ما آدمها خیلی حس ها رو تجربه میکنیم 

میدونی کی میتونی بهش غلبه کنی؟

وقتی به پذیرش برسی

خیلی خیلی سخته ولی اول بپذیر تا خودت آرومتر بشی و بعد دنبال بهتر کردن حال روحی دخترت باش

همه ی آدمها داعم در حال تجربه ی چیزای مختلف هستن 

امیدوارم بتونی از پس این مشکل بربیای

خدا توان و قدرتشو بهت بده

مادر باید قهرمان زندگی بچش باشه در صورتی که همه جا میگن مردا قهرمانن تو باید محکم باشی تا خم به ابروی دخترت نیاد

من نظرمو پاک کردم اسی چون حوصله بحث با بقیه رو ندارم

فقط خواستم بگم نباید از خدا شاکی باشی چون اون خیلی چیزا رو دیده و میبینه خودمم هر اتفاقی واسم بیفته خودمو مقصر میکنم امیدوارم تو مثل اون بقیه که با من بحث کردن نباشی و عاقل باشی اونا شاید کمکی بهت نکنن فقط همدردی کنن

اگه ازم ناراحت شدی منو ببخش ولی منظوری نداشتم

من اولا توی ازدواجم اصلا اختیاری نداشتم سنم کم بود همه چی دست بزرگا بود ک حلالشون نمیکنم 😔فقط میخوا ...

خدا لعنت کنه این بزرگترین سگ رو مارو قربانی کردن داغ عزیز بیینن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من اولا توی ازدواجم اصلا اختیاری نداشتم سنم کم بود همه چی دست بزرگا بود ک حلالشون نمیکنم 😔فقط میخوا ...

عزیزم اگه ناراحت نمیشی جواب بده الان دخترت راه میره؟ چی شد که مشکوک شدی و بردیش ازمایش

رلستش دلم برای اطرافیانت سوختشما برای تسلی یک مادر که انگار تو آتیشه امقد مستاصل هست اینارو گفتی که ...

همیشه رک بودن خوب نیست.همه ی دل شکستنا از روی رک بودنه.ادمای رک بویی از احساس نبردن

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

منم تو زندگیم سختی زیاد کشیدم چه شبا که تا صبح گریه نکردم هنوزم وقتی یاد روزهایی که مادرم مریض بود میفتم قلبم مچاله میشه مثل شمع جلوی چشمام آب میشد وهیچ کاری از دستم برنمیومد هفده سال گذشته ومن هنوز جای خالیشو حس میکنم ولی چه کنیم که خیلی وقتا خواست خدا بر خواسته های ما پیشی میگیره خودتوبسپر بهش ...تو اینجور مواقع چاره ای جز تسلیم و رضا نیست اینو با تمام وجودم درک کردم که دارم بهت میگم