2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 11050 بازدید | 504 پست
اتفاقا ما هم عین اصفهان جهیزیه میدیم پس پسر هم وظیفه ای برای جشن عروسی نداره و لطف میکنه؟

فعلا که اسی میگه من عروسی نمیخوام داماد اصرار داره😂 

تازه اصفهان پسرا خونه دارن 

شوهر اسی خونه هم نداره میگه طلاهامو بعدا برا خرید خونه میفروشم 

اا
عزیزم من خودم اصفهانم دیگه از ما که جهیزیه کامل تر نمیدید که ولی دلیل نمیشه بیاید یکیو مجبورر کنید ب ...

عزیز جون شما گفتین که این مدل دخترها باجم میدن که فقط شوهر گیرشون بیاد من نظرم این بود که باج نمیدن بلکه لطف خانواده ی دختر هست و دلشون میخواد زندگی دخترشون به بهترین شکل باشه

حالا یا نظراتمون مخالفه یا من چون کم خوابی دارم متوجه نمیشم حرفامون تنلقض داره نداره چی ب چیه😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز جون شما گفتین که این مدل دخترها باجم میدن که فقط شوهر گیرشون بیاد من نظرم این بود که باج نمیدن ...

منظورم به اونایی بود که پریده بودن به اسی که زرنگی و بی انثافی و.. 

نه هرکی که جهیزیه میده 

بعضیا دارن میدن خیلیم میدن مبارکشون باشه 

اسن اجبار و فشار خانمای اینجا رو درک نکردم 

اا
واقعا شکر خدا پسر خوبی بوده و هست احتمال خیلی زیاد تربیت خانوادگی خوبی داشته چون خیلی چیزا به ذات و ...

واقعا حیف بچه های درس خونده مون من خودم هم فوق بهشتی تهران خوندم البته از گرایش های علوم پزشکی اما به اون جایگاهی که میخواستم نذاشتن برسم

سالها قبل دکتری سه بار قبول شدم خیلی واهی و الکی از مصاحبه ردم کردن منم دیگه قیدش رو زدم

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
فعلا که اسی میگه من عروسی نمیخوام داماد اصرار داره😂 تازه اصفهان پسرا خونه دارن شوهر اسی خونه هم ندا ...

من کاری به استارتر ندارم کلا میگم شما جشن عروسی رو لطف میدونی یا وظیفه؟

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
واقعا حیف بچه های درس خونده مون من خودم هم فوق بهشتی تهران خوندم البته از گرایش های علوم پزشکی اما ب ...

منم ارشد عمرانم ولی شرایط رفتن نداریم.همسرم موافق نیست.

بهترینا براتون پیش بیاد عزیزم