2777
2789
عنوان

چطوری بیخیال ی رابطه بشیم

245 بازدید | 15 پست

تو اون رابطه خیانت دیدیم .  و اون شخص گفته اصلا نمیخامت و دوست ندارم از اولش و یکی دیگه رو میخام 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه پرسیدن داره وقتی طرف نمیخوادت بچسب به شوهرت باو

همسرم هست 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

به راحتی

هرچی ازش داری پاک کن از گوشیت بهش فکر نکن سعی کن حواستو پرت کنی با دوستات برو بیرون  هرچی محل ندی بیشتر میاد سمتت مطمعن باش یروزی برمیگرده ولی اون روزی ک تو بهش بگی نمیخامت

همسرم هست

به این فکر کن چه الان چه ده سال دیگه یک روزی باید جداشی میدونم خیلی سخته میفهمم چقدر اذیت کنندس اما پیش اونده و تو اگر جداشی میتونی یک اردواج بهتر داشته باشی اما بمونی بیشتر خودت اذیت میشی میدونم سخته ولی

باز هر طور خودت میدونی 

عزیزم جدا شو اگه بچه نداری جدا شدنت خیلی راحت تره تا اینکه خدایی نکرده فردا روز با دوتا بچه جدا شی مثل هزاران نفر

مردی که یه بار خیانت کرد دفعه دومم انجامش میده جدا شو مهرتم تا قرون آخرش بگیر  بزار بره دنبال لیاقتش 

متاهل و متعهد ❤️💍 همسرم همه ی دنیام❤️❤️