2777
2789
عنوان

شوهرم ازم خواسته با مادرش زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 63 پست
چقدر دلم خنک شد فحش دادی😑😢

اگه ناراحت شدین ببخشید ، بخدا دست خودم نبود ناراحت شدم از کم شعوریش

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

اره بخدااین خانم بچه نداره پاش گیر باشه خیلیییی راحت میتونه حرف خودشو ثابت کنه

اوهوم

اما این مهریه رو اجرا گذاشتن شوهرش ادم میشه

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بقیه واحدا ۲۰۰ متری اون شصت متری کنار قارموش حساب میشه .الان به من تیکه انداختی؟خونه ی الانمم ۹۰ ...

نه عزیزم چه تیکه ای 

منظورم اینه برو مستاجری تو۵۰ متری 

اما نرو تو کاخ مادرشوهر

خودم از مادرشوهر خیلی کشیدم تصورشم برام مشکله باهاش زندگی کنی🥺🥺🥺

نه عزیزم چه تیکه ای منظورم اینه برو مستاجری تو۵۰ متری اما نرو تو کاخ مادرشوهرخودم از مادرشوهر خیلی ک ...

بارهاااااا گفتن نمیخوام برم تویه قاااااااررررررر موش اون وقت شما میگی ۵۰ متری😅 خانم عادت به منزل ۹۰ متری به بالا دارن

اونم میگه چشممم خرش که از پل رد شد میزنه زیرش

اره والا اول بهم گفت فعلا تو خونه بابام باشیم دوسه سالی بعد خونه فروش رفت باز یه خونه دوطبقه راه جدا میگیریم!!!!!!

باز گفتم نمیشه گفت خب تو بعدشو ببین اگ من جدانشدم تو اصلا قید زندگیمون رو بزن برو جداشو

خب ادم کنار مادرشوهر تو یه خونه درست حسابی زندگی میکنه واحد قبلی که اونجا بودم ۲۰۰ متر بود الان همه ...

تو که عادت به خونه کوچیک نداری و میخوای از مادرشوهرت دور باشی

خودت شاغلی؟ 

اگه شاغل نیستی یه خونه کوچیک جدا از مادرشوهر بخرید یا اجاره کنید 

الان تورم زیاده اگه یه نفر کار کنه نمیتونه رفاه زیادی فراهم کنه شاید شوهرت نمیتونه اجاره خونه بزرگ بده تو هم که میگی شوهرت اهل پول جمع کردن نیست 

اگه شاغلی خودتم پول بیار تو زندگی و خونه بزرگتر اجاره کنید یا بخرید 

اگه شاغل نیستی و خونه بزرگ برات مهمه شاغل شو 

کاربری دست دو نفره

نه عزیزم چه تیکه ای منظورم اینه برو مستاجری تو۵۰ متری اما نرو تو کاخ مادرشوهرخودم از مادرشوهر خیلی ک ...

منم یکسال و نیم بودم عذاب بودم الان باز حاظرم یه سی متری کلنگی باشه خونه اون زنکیه نباشه که خیلی اذیتم کرد 

بارهاااااا گفتن نمیخوام برم تویه قاااااااررررررر موش اون وقت شما میگی ۵۰ متری😅 خانم عادت به منزل ۹۰ ...

والا چی بگم

من که حاظرم برم زیرچادر سرکوه زندگی کنم بدون آب وغذا

اما شهر مادرشوهرم زندگی نکنم😂😂

تو که عادت به خونه کوچیک نداری و میخوای از مادرشوهرت دور باشیخودت شاغلی؟ اگه شاغل نیستی یه خونه کوچی ...

عادت ندارم ولی خب مستاقل باشه زندگی میکنم همون سی متریشم میرم فقط مستاقل باشه نه زیر سر مادرشوهر و فامیلای شوهر تو اون ساختمون خانواده ی پدربزرگ مادری شوهرمم هستن که خیلی فضولن

منم یکسال و نیم بودم عذاب بودم الان باز حاظرم یه سی متری کلنگی باشه خونه اون زنکیه نباشه که خیلی اذی ...

حق داری واقعا

کاملااااااا میفهممت

اصلا پسر پیش خانوادش باشه شیر میشه برای زن 

حق داری واقعاکاملااااااا میفهممتاصلا پسر پیش خانوادش باشه شیر میشه برای زن

دقیقا هرروز جلو خانوادش خوردم میکرد .این یکسال رو اروم زندگی کردم که زرتی افتاد مرد پدرشوهرم جوونم بود