2777
2789

۳۵ سالشه.قیافه معمولی. یه پراید داره. خونه نداره. پیش برادرش کار میکنه. مدیر یکی از مجموعه های تولیدی که مال برادرشه هست. ینی انگار نیروی اونه. و این به شدت حس بد بهم میده.

سرمایه از باباش داره که گفته یا باهاش کار میکنم که بتونم مستقل بشم یا باهاش طی یکی دوسال آینده خونه میخرم. 

اخلاق و شخصیت و ایمانش هم همونیه که همیشه میخواستید‌. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه‌اخلاق و شخصیتش همونه که همیشه میخواستم قبول میکردم

بعد یه سوال،این همه سال کار کرده با پولش چی خریده؟ پاشین فقط؟

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

تکلیف کارش مشخص نیست منم یه خواستگار داشتم اول می‌گفتند شریک برادرشه بعد فهمیدیم برای برادرش کار می کنه و یه فروشنده معمولیه توهین به هیشکی نباشه البته این فقط یکی از دروغ هاش بود 

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
عزیزم شما خودتون چند سالتونه؟

۲۷ گلم . من ی رشته تقریبا خوب درس خوندم. شاغلم جای دولتی. و ی مقدار ارث برام مونده از پدرم. ظاهرمم خوبه عادیه. اخلاقم خوبه. یه بیماری هم داشتم که عمل کردم. و ایشون مشکلی نداشت.

گلم درسته این دوره فقط پول مهمه و.... ولی بخدا اخلاق و دین وایمان حرف اولو میزنه...اگه بفهمه ی خدایی بالاسرش هست و بهش ایمان داشته باشه از ته قلبش مطمعن باش هیموقت اذیتت نمیکنه ک بعدش پشیمون بشی ...درسته خیلیا دین دارند و زنشونو اذیت میکنند ولی از ی دوره ب بعد واقعا همه سبک زندگیاشون و فهم ودرکشون بالا رفته دیگه مث ادمای قبل نیستند حداقل زجر دادن رو چشیدن ....خدا کنه ک خوب باشه و مراد دلت باشه...الهی هرچی خیره خدا برات رقم بزنه🤲🤲🤲🤲

من حس میکنم حساب کتابشون باخانواده یکیه یعنی از اوناست که میگه من واونا نداریم وگرنه دلیلی نداره تاا ...

اره همینطوره . ولی من اینجوری بدم میاد. داشته درس میخوندم تا الان. دکترا. 

من از اینکه برای برادرش کار میکنه حس خوبی ندارم 

چون بعدها شاید مجبور بشی بری زیر بار برادر و زن برادرش 

اگه میتونه بصورت مستقل کاری رو شروع کنه اره قبول میکنم 

( البته باید تعهد بده شماهم ضمن عقد تاکید کنید روی این موضوع !!!)))

خب این ۶۰ ۴۰ قبوله ، ولی کار هم خیلی مهمه ،اطلاعات بیشتری در مورد کار کسب کنین اگه اوکی بود ک خوشبخت بشین😁

چون اخلاق حرف اولو میزنه تو زندگی،ن قد و قواره ن قیافه هیچی مهم نیست 

خانواده،ایمان،اخلاق،کار مهمترینه