2777
2789
تازه همکارام ک کیک خونگی میزنن کیلو ۳۲۰ میزنن ولی من ن میگم انصاف نیس انقدر دلم میشکنه پیام میدن قیم ...

الان اگر این قیمت رو به مادر من بدید میگه گرونه چون تو اجتماع نیست کم خرید میره‌.شما به دل نگیر. 

از طرفی اگر اون بنده خدا میگه گرونه نه اینکه شما گرون فروشید شاید در کل با توجه به بودجه اش گرونه و بعد از صحبت با شما ترجیح داده تو خونه خودش کیک بپزه. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شب یلداسفارش دادم  کیلیویی ۲۳۰حساب کرداماپرموزگردوشکلات بودن  وگفتن چون من مشتریشونم  ارزونترحساب کردن ولی بسودش شد  چون مهمونامم مشتریش شدن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان اگر این قیمت رو به مادر من بدید میگه گرونه چون تو اجتماع نیست کم خرید میره‌.شما به دل نگیر. از ...

بله اینم هس

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من شب یلداسفارش دادم کیلیویی ۲۳۰حساب کرداماپرموزگردوشکلات بودن وگفتن چون من مشتریشونم ارزونترحساب ...

۲۳۰؟شب یلدا بچه های ما از ۲۸۰ کمتر کیک نمیدادن من فقط ۲۶۰ میزنم توشون

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

تو هر کسب و کاری از این موارد پیش میاد . دلسرد نشو و ادامه بده. تو کارت موفق باشی عزیزم.

انشالله ک دلسرد نمیشم ممنونم ازت

ببین بستگی داره من حساب کردم کیلویی ۳۰۰ میدادم بعد که باز مواد گرون شد مجبور شدم منم ببرم بالا تر دست مزد خودمم خیلی کم میشه بیشتر پول موادمو میگیرم خوب گفتی خیلی

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
ببین بستگی داره من حساب کردم کیلویی ۳۰۰ میدادم بعد که باز مواد گرون شد مجبور شدم منم ببرم بالا تر دس ...

اره واقعا بیشترش پول مواد میشه

من ۶۲۰ب مشتری قیمت دادم فرار کرد کیلو ۲۶۰ میزنم گرونه؟

بستگی به شهر مخل زندگیتون داره

طرف ما قنادی های معمولی بدون موز و گردو رو کیلویی ۳۰۰ میزنن

قنادی های خوب هم کیلویی ۴۰۰

من خودم بدون موز و گردو رو ۲۹۰ میدم کیلویی

واقعا برام مهم نیست با عشق درست میکنم ولی مشتری هام کمن😄

منم مشتری هام کم هستن

شما کارت بهداشت داری؟