2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18860 بازدید | 399 پست
اره دقیقااااااااصن اهمیت نداره بقیه چی میگن مهم اینه که خودشون دوتا حالشون حوب باشهزندگی با همین چیز ...

کاش استارتر اینجا سوال نمیپرسید و میرفت 

تا همیشگی ها اومدن نظر بدن دیگه کار از کار گذشت

عصبی شدم با خوندن بعضی نظرا دیگه ادامه ندادم😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش استارتر اینجا سوال نمیپرسید و میرفت تا همیشگی ها اومدن نظر بدن دیگه کار از کار گذشتعصبی شدم با خ ...

دقیقااااااا منم خیلی عصبانی شدم

اومدم به چند تا از کاربرا بپرم 

اصن یه چیزایی دیدم که ...

معلوم نیست برای نظر دادنشون از کجای مغزشون استفاده میکنن بعضیا😂

نه ببین این شکلی گفت که احساس مریضی دارم به غذا نرسیدم و غذا سفارش دادم گفتم عه من میخواسنم بیام پیش ...

کلا هر وقت که میتونی برو، معلومه به همسرت انگیزه میده

واقعا کارشون سخته همین کار شما کلی میدونه بهش روحیه بده

نه ببین این شکلی گفت که احساس مریضی دارم به غذا نرسیدم و غذا سفارش دادم گفتم عه من میخواسنم بیام پیش ...

یه طوری برو که با همکارا و پرستاراش مواجه نشی که حس بد بگیری مثلا تو حیاط بیمارستان بشینین حرف بزنین یا پاویون منتظرش باش جوری نرو که بقیه ببیننت

خواستم بگم استارتر دقیقا اینجا نمونه کوچیکی از جامعه است. اونجا هم احتمالا عده‌ای نگاه منفی دارن، عده‌ای مثبت. با توجه به شرایط این مدت، بد نبست تا مدتی توجه بیشتری داشته باشی ولی بعدش از نقش مادر بیای بیرون. به نظر همسرت دائم به توجه نیاز داره و تو این سن دیگه شدنی نیست. 

ببینید از بیرون خیلیا شاید خوششون نیاد بگن چقدر زنش پیگیرشه یا برعکس بگن چقدر عاشقن چقدر بفکرشه و… کلی دیدگاه هست تو ذهن بقیه از دید بیرون ولی دید خودتون و همسرتون مهمه، حسی که همسرت پیدا میکنه بعد اون همه فشار شما رو میبینه.بیشتر شما میرید همسرت ببینی برای همین نیاز نیست با همکارش یا پرستارا برخوردی داشته باشید یجایی قرار بزار اونا رو نبینید که چشمتونم نکنن

در کل دیدگاه بقیه برات مهم نباشه چون هرکاری کنی باز یه نفر پیدا میشه خوشش نیاد مهم حال خوب شما و همسرتونه

استارتر عزیزم به نظر من کار خیلی قشنگی میکنی.. این کار باعث محکم تر شدن محبتتون میشه منم اگه محل کار شوهرم جوری بود که میتونستم حتما این کارو میکردم... حتما همسرت تفاوت تورو با همسر های بقیه ی  همکاراش متوجه میشه و میبینه 

به این کار تو میگن ذخیره سازی عاطفی❤️

نه خیر رزیدنتها تایم غذا خورون ندارن و خیلی وقتها اصلا به غذای بیمارستان نمیرسن

عزیزم ای کاش این سوال رو اینجا نمیپرسیدی 

یه سریا شرایط تو رو نمیدونن 

نظر اشتباه میدن بهت

خودت شرایط همسرت و زندگیتو میدونی 

میدونی که باید بیشتر بهش برسی

در طول روز  خیلی با هم وقت نمی‌گذرونید

و همسرت فشار روش زیاده 

پس فقط خودت میدونی

که چقدر حس خوبی بهش میدی با این کارت

وقتی میبینه تو سختی ها کنارشی 

به نظرم خودت حس و حال همسرت رو بهتر میدونی 

به این فکر نکن نظر دیگرا درباره تو چیه فقط به خودت و همسرت فکر کن

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
نمیدونم متوجه وظایف هر کس تو بیمارستان هستین یا نه،ایشون رزیدنته یعنی سال بالا و اتند چکش میکنه اگه ...

منم نمیدونم شما متوجه منظور من شدین یا ن 

من بحثم ناهار خوردن ایشون نبود اسمی هم  از این تو پیامم نبرده ام اگه دقت کرده باشین گفتم این خانم میگن اگه نرم روابطشو یه جور دیگه پر می کنه

خیلی هم واضحه معنی این حرف معنی ناهار خوردن و استراحت کردن هم نمیده

واقعااا؟؟من کشیکش روزهای تعطیل باشه حتما میرم.بقیه شبهام گهگاهی میرم یه جایی قهوه ایی چیزی بخوریم

چه کار قشنگی میکنی .خوشم اومد .همسرتم که راضیه پس ادامه بده 🥰

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
خجالت بکش بابا چرا اینقد چرت و پرت میگیکادر درمانم آدمن تو شیفت بیست و چهار ساعته اش توقع داری ناهار ...

خودت خجالت بکش خانم محترم من کاری نکردم که خجالت بکشم منم کلی اسم کادر درمان رو نبردم منظورم پزشک ها بود 

اگه انجام وظیفه از نظر شما توقع هست حرف دیگه ای ندارم 

همین امثال شما باعث میشن یه مشت دکتر بی سواد با خطای پزشکی ادم بکشن

یاد مادرهایی افتادم ک زنگ تفریح غذا برای بچه شون میاوردن 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚