عزیزم زحمت میکشی غذا رو درست میکنی میبری ولی به نظرم میری هم نرو داخل به اون بگو ازت بگییره ممکنه این کار رو ادامه بدی پشت سر شما و همسرتون حرف باشه اون موقع همسرتون تو محیط کار معذب و ناراحت شه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه من برای این نمیرم که ببینن زن داره.بیشتر چون خیلی کارشاسترس زاست یهو بهم میریزه یهو عصبی میشه ممک ...
بازم هرجور خودت راحتی شغل همسر من این هست که با خانم اینا خیلی سروکار داره بهم میگن برو بذار ببین زن داره خواست بهش هست اما دوست ندارم مگه بچه هست من مراقبش باشم
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خجالت بکش بابا چرا اینقد چرت و پرت میگیکادر درمانم آدمن تو شیفت بیست و چهار ساعته اش توقع داری ناهار ...
به خدا من شده یه ساعت و نیم دو ساعت نشستم تا شوهرم پنج دیقه وقت خالی پیدا کنه بیاد غذاشو بخوره بره اینا فکر میکنن یه ساعت وسط کارش میاد پیش من پ. همون پنج دیقه ده دیقه هم گوشیش زنگ میخوره و یا کاری پیش بیاد میره