2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24975 بازدید | 480 پست

عزیزم زحمت میکشی غذا رو درست میکنی میبری ولی به نظرم میری هم نرو داخل به اون بگو ازت بگییره ممکنه این کار رو ادامه بدی پشت سر شما و همسرتون حرف باشه اون موقع همسرتون تو محیط کار معذب و ناراحت شه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه من برای این نمیرم که ببینن زن داره.بیشتر چون خیلی کارشاسترس زاست یهو بهم میریزه یهو عصبی میشه ممک ...

پیام بده گهگداری و تلفنت در دسترس بزار و بگو هروقت خواست بهت زنگ بزنه ولی نزار اینجور بنظر برسی کلا بیکاری و اویزون شوهز

نه من برای این نمیرم که ببینن زن داره.بیشتر چون خیلی کارشاسترس زاست یهو بهم میریزه یهو عصبی میشه ممک ...

بازم هرجور خودت راحتی شغل همسر من این هست که با خانم اینا خیلی سروکار داره بهم میگن برو بذار ببین زن داره خواست بهش هست اما دوست ندارم مگه بچه هست من مراقبش باشم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بچه ها شوهرم بدش نمیاد، برای همکاراشم میبرم گاهی غذااحساس میکنم‌نگاه پرستارا بده

پرستارا حسودی میکنن

اتفاقا به نظرم این کار روی روحیه همسرتون تاثیر میذاره

به حرف بقیه کاری نداشته باشید

کاری که خودتون و همرستون عشقتون میکشه انجام بدید

درسته عزیزم

یکبار عکس گذاشتی منو تگ کن قبلا گذاشته بودی تاپیکت تو پربازیدها بود ندیدم💕

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بچه ها شوهرم بدش نمیاد، برای همکاراشم میبرم گاهی غذااحساس میکنم‌نگاه پرستارا بده

اوناحسودی میکنن. واسه همین میگم تو چشم ننداز خودتو. انرژی حسادت اثر میذاره رو زندگی آدم. حالا نترسی. ولی  متعادل رفتار کن. 

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد
نه خوششم میاد. کلا خیلی کلافه میشه تو بیمارستان میرم احساس میکنم یکم حال و هواش عوض میشخ

پس خودشون اگر دوست دارن برین به نظرم

پرستار و نظرات بقیه اهمیتی نداره...

اما اووریتد نرین

هر از چندگاهی و هفته ای یه بار

همه کاری می کنن جز رسیدگی به مردمتازه دکتر شغلش حساسه باید فکر و ذکرش جون مریض باشه نه روابط اجتماعی ...

خجالت بکش بابا چرا اینقد چرت و پرت میگی

کادر درمانم آدمن تو شیفت بیست و چهار ساعته اش توقع داری ناهارم نخوره؟؟؟؟؟

حالا چه فرقی میکنه ناهارشو تنهایی بخوره یا با زنش؟؟؟

چقدر شماها متوقع و طلبکارین

خجالت بکش بابا چرا اینقد چرت و پرت میگیکادر درمانم آدمن تو شیفت بیست و چهار ساعته اش توقع داری ناهار ...

به خدا من شده یه ساعت و نیم دو ساعت نشستم تا شوهرم پنج دیقه وقت خالی پیدا کنه بیاد غذاشو بخوره بره اینا فکر میکنن یه ساعت وسط کارش میاد پیش من پ. همون پنج دیقه ده دیقه هم گوشیش زنگ میخوره و یا کاری پیش بیاد میره