2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24970 بازدید | 480 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا دوباره یه عده که تا حالا رزیدنت از نزدیک ندیدن اومدن تز میدن😂خانم دکتر به نظرم تاپیکو قفل ک ...

اشکالی نداره عزیزم. به هر حال نظرشونه هرچند دور از واقعیت و درک از شرایط

همه کاری می کنن جز رسیدگی به مردمتازه دکتر شغلش حساسه باید فکر و ذکرش جون مریض باشه نه روابط اجتماعی ...

نمیدونم متوجه وظایف هر کس تو بیمارستان هستین یا نه،ایشون رزیدنته یعنی سال بالا و اتند چکش میکنه اگه حتی خدای نکرده خطایی هم بکنه کشیک اضافه و هزار تا توبیخ داره ،متخصص هم بود باز همین اوردر میزاره پرستار انجام میده فکر نمیکنم ربطی به جون مریض داشته باشه ناهار خوردن اگه نخوره هم که نمیتونه به مردم رسیدگی کنه 

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا
اشکالی نداره عزیزم. به هر حال نظرشونه هرچند دور از واقعیت و درک از شرایط

اصلا خودتونو ناراحت نکنید

البته که من خودم با خوندن بعضی نظرا اعصابم بهم ریخت

خیلیا اینجا حتی رزیدنت نمیدونن چکارست یا قکر میکنن الکی میگید همسرتون پزشکه

و خب از زندگی شما هم خبر ندارنن

شما هر کاری که حال خودتون و همسرتون خوب میکنه انجام بدید

تز های پرستار و ... هم مهم نیستن

اصلا اشکال ندارع ک میری  مخصوصا روزای تعطیل ک کشیکه 

و اینکه شوهرتم دوست داره ک بری  ولی بنظرم برا همکاراش غذا همش درست نکن یا اگ میبری فقط برا همون دوست مجرد که صمیمیه ببر

دیگرانم در هر صورت قضاوت و حرف میزنن بیخیال باش 

اصلا اشکال ندارع ک میری مخصوصا روزای تعطیل ک کشیکه و اینکه شوهرتم دوست داره ک بری ولی بنظرم برا هم ...

نه منظورم همون بود فقط یا دوست زنانیش اگر باهم کشیک باشن میبرم براشون

من خودمم وقت انچنانی ندارم برم مگر اخر شبها یا روزهای تعطیل

خب همینجوری غذا بفرستم براش یعنی؟

عزیزم اگه خودت دوستداری و همسرتم مشکلی نداره برو

هرکسی نظر خودش داره و نظرا با هم فرق داره هرکاری که خودت صلاح میدونی و حس خوب بهت میده انجام بده

عزیزم اگه خودت دوستداری و همسرتم مشکلی نداره بروهرکسی نظر خودش داره و نظرا با هم فرق داره هرکاری که ...

من فقط میترسم بقیه فکر کنن شوهرم رو کنترل میکنم ولی واقعیتش برای کنترل نیست که میرم

نه منظورم همون بود فقط یا دوست زنانیش اگر باهم کشیک باشن میبرم براشونمن خودمم وقت انچنانی ندارم برم ...

اصلا به این فک نکن کارت اشتباهه خیلی ام درسته همون روزای تعطیل یا آخر شبا در حد کافی خوردن 

تو و شوهرت از اول به این روند عادت داشتید الان انجام ندی صمیمیت کم میشه   و جفتتون دوست دارید که اینطوری باشه 

جلوه بدی ام نداره فکرتو و درگیر نکن