2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24983 بازدید | 480 پست

چه اهمیتی داره دیگران چی فکر میکنن 

مهم لحظه های درکنار هم بودنه 

اگر همسرتون اوکیه با این قضیه اشکالی نداره خیلیم عالیه

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فقط میترسم بقیه فکر کنن شوهرم رو کنترل میکنم ولی واقعیتش برای کنترل نیست که میرم

ن بابا اگرم فک کنن فکرشون اینطوریه ک چقدر شوهر خوبی داره یا شوهرش براش خوبه ک خانومشم به فکرشه 

بعد مگ دوستش یه بار نگفته بود شوهرت و به زن دوست بودن میشناسن تو بیمارستان 

اگ یه درصدم حس بدی داشتی بگو بیاد تو ماشین 

امروز گفتم نمیبرم با حرفها اینجاالان زنگ زد که مریضم و ... کاش میومدی به غذای بیمارستان نرسیدم الان ...

اخی 😅

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
نمیدونم اون خانم پرستاره خیلی حس منفی بهم داد

احتمالا ایشون غذا نمیخوره، منم شاخ دراوردم.

والا من جوونیام بیمارستان بودم. یادمه ساعت داشت غذاخوری، بیمارستان دولتی رو رزیدنتها میچرخونن، نمیتونه بشینه دوساعت با شما غذا بخوره که.

من فقط میترسم بقیه فکر کنن شوهرم رو کنترل میکنم ولی واقعیتش برای کنترل نیست که میرم

نظر بقیه مهم نیست، شما هرکار کنی باز یه نفر پیدا میشه قضاوتت کنه برای همین بخاطر بقیه نباید زندگی کرد

الان فقط نظر همسرتون مهمه اگه دوستداری بری حتما برو

نظر بقیه مهم نیست، شما هرکار کنی باز یه نفر پیدا میشه قضاوتت کنه برای همین بخاطر بقیه نباید زندگی کر ...

اره دقیقااااااا

اصن اهمیت نداره بقیه چی میگن مهم اینه که خودشون دوتا حالشون حوب باشه

زندگی با همین چیزای کوچیکه که قشنگ میشه

همسرتون گفته بود کاش میومدی،نگفتی الان میام؟غذا سفارش داده بود یا شاید هنوز ندادهوقتی دوستداره بری ح ...

نه 

ببین این شکلی گفت که احساس مریضی دارم به غذا نرسیدم و غذا سفارش دادم گفتم عه من میخواسنم بیام پیشت غذا بیارم پشیمون شدم گفتم کتر داری گفت کاش میومدی