2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ساخت اپل آیدی خیلی ساده است! 😊 در اینجا مراحلش رو برات توضیح می‌دم:

1. **رفتن به وب‌سایت اپل**: به وب‌سایت رسمی اپل برو یا از طریق دستگاه iOS خود به تنظیمات برو.

2. **انتخاب گزینه "Create Apple ID"**: اگر از وب‌سایت استفاده می‌کنی، گزینه "Create Your Apple ID" رو پیدا کن. اگر از دستگاه iOS استفاده می‌کنی، به تنظیمات برو و روی "Sign in to your iPhone" کلیک کن و سپس "Don't have an Apple ID or forgot it?" رو انتخاب کن.

3. **وارد کردن اطلاعات شخصی**: نام، تاریخ تولد، و آدرس ایمیل خود را وارد کن. این ایمیل به عنوان اپل آیدی شما استفاده می‌شود.

4. **انتخاب رمز عبور**: یک رمز عبور قوی انتخاب کن که شامل حروف بزرگ و کوچک، اعداد و نمادها باشد.

5. **پاسخ به سوالات امنیتی**: برای امنیت بیشتر، چند سوال امنیتی انتخاب کن و به آن‌ها پاسخ بده.

6. **تأیید ایمیل**: اپل یک ایمیل تأیید به آدرسی که وارد کردی می‌فرستد. به ایمیلت برو و روی لینک تأیید کلیک کن.

7. **وارد کردن اطلاعات پرداخت (اختیاری)**: اگر می‌خواهی از خدماتی مثل اپ استور استفاده کنی، ممکنه نیاز به وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری داشته باشی. اما می‌تونی این مرحله رو هم رد کنی.

8. **پایان**: حالا اپل آیدی شما ساخته شده و می‌تونی از آن استفاده کنی!

اگر سوال دیگه‌ای داری یا به کمکی نیاز داری، خوشحال می‌شم کمک کنم! 😊

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

گوشی رو میبرم مغازه موبایل فروشی؟

نه برو یجا که خدماتی باشه بگو اپل ایدی برام بساز

دیگه یه چی مثل ایمیل بهت میده و رمز

دیگه خودت رو گوشیت تو برنامه تنظیماتش میزنی اون بالاش

ولی اگه ام بلد نبودی بگو برات واردش کنه

اول ایدی تقریباااا همون جیمیل سامسونگ 

یه تعلیقی سیاسی🤕

ساخت اپل آیدی خیلی ساده است! 😊 در اینجا مراحلش رو برات توضیح می‌دم:1. **رفتن به وب‌سایت اپل**: به و ...

عزیزم شماره میخواد

کد ایرانم تحریمه. نمیشه

باید حتما بری به کسی بدی با شماره مجازی برات وصلش کنه

یه تعلیقی سیاسی🤕

ساخت اپل آیدی خیلی ساده است! 😊 در اینجا مراحلش رو برات توضیح می‌دم:1. **رفتن به وب‌سایت اپل**: به و ...

اگه اپل آیدی مشترک داشته باشی اون نفر دوم پیامایی که تو واتساپ یا تلگرام و اینستا و بقیه پیام رسانها و اسمس میدی میتونه ببینه؟ 

کلا چه دسترسی‌هایی داره؟ 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
اگه اپل آیدی مشترک داشته باشی اون نفر دوم پیامایی که تو واتساپ یا تلگرام و اینستا و بقیه پیام رسانها ...

سلام! درباره اپل آیدی مشترک، بله، اگر دو نفر از یک اپل آیدی استفاده کنند، ممکن است به برخی اطلاعات و داده‌ها دسترسی داشته باشند. این شامل پیام‌ها، عکس‌ها، و سایر اطلاعاتی است که در iCloud ذخیره می‌شود. اما در مورد پیام‌رسان‌ها مثل واتساپ، تلگرام و اینستاگرام، این برنامه‌ها معمولاً به اپل آیدی وابسته نیستند و اطلاعات آن‌ها جداگانه مدیریت می‌شود.

به طور کلی، اگر از یک اپل آیدی مشترک استفاده کنید، ممکن است دسترسی به موارد زیر داشته باشید:
- عکس‌ها و ویدیوهای ذخیره شده در iCloud
- یادداشت‌ها و تقویم‌ها
- خریدهای انجام شده از اپ استور

اما پیام‌های خصوصی در پیام‌رسان‌ها معمولاً فقط برای خود فرد قابل مشاهده است. 

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

بعدشم میتونم وقتی اومدم خودم پسوردشو اینارو تغییر بدم یا ن؟