2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24956 بازدید | 480 پست
بله

عزیز دلم بنظرم زیاد میری بخصوص که کارش بیمارستانه حالا اگه فروشگاه و مغازه یا شغل آزاد بود باز یه چیزی ولی شما دارین به وجهه یه پزشک ضربه میزنین ومطمین باشین ایشون مورد تمسخر همکارانش قرار میگیره پس این محبت ودلتنگیتونو بزارید واسه خونه و گردش

گفتم چرا نگفتی گفت نمیخواستم اعصابت بهم بریزه. بعدشم سریع بحث رو برد سر مراسم بابای ستاره که کی و چط ...

سر فرصت باهاش صحبت کن بگو نباید بهت دروغ بگه حتی اگ ناراحت بشی  سر قلیون حساسی دروغ میگم سر ستاره حساسی دروغ میگم   

کلا همونطور ک تو نمیخواب اونو ناراحت کنی حرفات و اینارو نمیگی شوهرتم مث تو شده میخواد نگه ک ناراحت نشی دعواتون نشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بهش میگم از پنهون کاریش ناراحتم

من همچین مواقعی که همسرم چیزیو پنهون میکنه و تازه خودشم نمیگه خودم میفهمم (کاراگاه بازی) 

عصبی میشم و هررررررچی تو دلم ریخته و تلنبار شده رو بهش میگم و بعد از خونه میزنم بیرون میرم کافه یه چای و کیک میشینم میخورم یکم فکرمیکنم یه چندساعت بیرون تاب میخورم اروم که شدم برمیگردم خونه 

نه خونه

اینا کلا این مدلی ان تا یچی میشه سریع ب ثانیه نکشیده بهم میگن و همه جمع میشن ؟

رابطش باید کم کم با ستاره قط بشه  اصلا نباید ادامه دار باشه ولی راهش سیاست داشتنه توهه

اینکه شوهرت عشق و علاقش به توهه شکی نیست ولی ادامه ابن رابطه باعث میشه اگ هروقت بین شما مشکلی بیوفته بشینن زیر پاش

گفتم چرا نگفتی گفت نمیخواستم اعصابت بهم بریزه. بعدشم سریع بحث رو برد سر مراسم بابای ستاره که کی و چط ...

عزیزم میگفتی که من درک دارم و الکی بهم نمیریزم

شما وقتی میدونستی ماجرا چیه دیگه قبول میکردی که بره خونه ستاره و یا حتی قیلون کشیدن به هرحال همیشگی که نیست و مطمئنااا گارد نمیگیری.همسرت باید متوجه کنی که همچی بهت بگه و شما هم درک داری و درک میکنی اگه منطقی باشه

الان که خودش بهت گفته دعوا درست نکن جوری رفتار کن که متوجه بشه شما منطقی هستی و از اول باید همه چیز بهت بگه و بگو که دوست ندارم هیچی ازم پنهون کنی و یا دروغ بگی چون پایه های زندگیمون سست میکنی

اره متاسفانه

عزیزم  با هم برید مراسم

یه تسلیت بگید و بیایید 

وقتی حالش خوب بود بگو

نمیخوام دیگه باهاشون رابطه ای داشته باشیم

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
بچه ها شوهرم دروغ گفته دیشب با ستاره بوده. بابای ستاره حالش بد میشه و همه پا میشن میرن اونجا. اکسشم ...

جقدر با هم صميمي هستن

اتفاقي بيفتع بىا يكي شون 

سريع همه در جريان قرار ميگيرن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

گفتی دنبال تراپیست هستی دکتر سعید عزیزی ویدیوهاشون تو اینستا هست من مراجعه نداشتم ولی به نظرم باتوجه به ویدیوهاشون روانشناسخوبی باشن 

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕

دیشب که گفتین حس میکنم با ستاره است من با خودم گفتم که چقدر خانم دکتر الان سختشه و چقد بدبین شده و این بدبین بودن چقد آدمو اذیت میکنه

الان که میبینم واقعا همسرتون با ستاره بوده فهمیدم که بدبین نشدید مثل اینکه واقع بینید در حقیقت و واقیعیتو فهمیدید