2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 28333 بازدید | 567 پست
بچه ها در این حد من وسواس و شکاک شدم که به شوهرم‌پیام داده بودم از صبح جواب نداده زنگم زدم جواب نداد ...

ببین عزیزم 

اگر یه فکر اساسی و درست برای این فکر و حال خودت نکنی 

دستی دستی خودت زندگیتو نابود میکنی

همسرتو بااین شک و تردیدا رفته رفته دور و دورتر و زده میکنی

از یه جایی به بعد هرچقدرم عاشق ینفر باشی با این اخلاقیات واقعا ادم خسته میشه و فرارو به قرار ترجیح میده و فقط ارامش میخواد

الان نگاه نکن همسرت ارومه و پی دلت رفتار میکنه و دورت میگرده و مراعات میکنه 

بخوای اینجور ادامه بدی به زندگی واقعا یجا دیگه کم میاره و خسته میشه و دیگه نه شما نه هیچی براش مهم نیست و شما میمونی و خدای دلت

سعی کن هرچه سریعتر فکری اول بحال خودت کنی که از این تفکرات بیرون بیای

جدی بهت میگم 

مخصوصا الان تو جامعه ای هستیم که اطرافمون گرگ زیاده 

هرطور  شده ذهن سمی رو از خودت دور کن و به چیزای مثبت فکرکن

اصلا رابطه جن سی داشته باشن تهش همینه دیگهواقعا از تو بعیدهذهن ادما وقتی به غم عادت کنه همش دلیل میا ...

اره درسته رو مشروب و سیگار یکم گاردم رو پایین اوردم البته خودشم رعایت میکنه نمیدونم شایدم باج میده بهم که بگه به حرفم گوش میده

ولی مسئله رابطه خیلی هضمش سخته برام مشکلم اینه حرفهایی و رفتارهایی که با من میکنه همش میگم خب با اون دختره هم کرده بعد بهم میریزم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم زمان زیادی باید بگذره تا شما این مرحله رو به طور کامل با فراموش کردن پشت سر بذاریباید حواس خود ...

ممنونم عزیزم همیشه با حرفهات دلگرمی میدی بهم.

وقتی فکرها میاد کنترلش سخته و چون شکه همش دنبال اثبات براش مثلا برم چک کنم ببینم ماشینش هست یا نه خیلی کار احمقانه اییه یک ساعت تو راه باشی برای اینکار ولی ذهن من متاسفانه کوتاه نمیاد

ببین عزیزم اگر یه فکر اساسی و درست برای این فکر و حال خودت نکنی دستی دستی خودت زندگیتو نابود میکنیهم ...

تلاشم رو میکنم ولی ذهنم دست خودم نیست.

ولی به روش نمیارما مثلا دیشب اومد خونه فکر میکنم یکی از بهترین و ارومترین شبهای این دو سال رو داشتیم وقتی کنارمه ارومم ولی وقتی نیست ذهنم هزار جا هست

تلاشم رو میکنم ولی ذهنم دست خودم نیست.ولی به روش نمیارما مثلا دیشب اومد خونه فکر میکنم یکی از بهترین ...

عزیزم حرفای کاربر نلیز  خیلی درسته 

شما باید اولویتت رو بذاری رو حذف کردن ستاره 

حالا هر جوری. شده سیاست به خرج بده 

ببین با چه راهی میتونی 

بگو که خط قرمزته 

عزیزم دکتر محسن فاطمی رو راجع بهش تحقیق کردی؟

من پیششون رفتم واقعا حرف ندارن 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
نه عزیزم الان تحقیق میکنم

عزیزم فوق دکترا روانشناسی دارن 

فک کنم مدرکشونو از هاروارد گرفتن 

شاید دیده باشی  فک کنم ۱۳ سال پیش تو به خانه بر میگردیم زیاد میومدن 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
تلاشم رو میکنم ولی ذهنم دست خودم نیست.ولی به روش نمیارما مثلا دیشب اومد خونه فکر میکنم یکی از بهترین ...

تو هم مثل منی 

انقدرررررر عاشق همسرتی و دوستش داری و وابستشی که کوچکترین حرکتش بهمت میریزه و عصبی میشم 

منم ۱/۵ سال درگیر این تخیلات و افکار سمی بودم و همش بحث میکردم یجا دیدم همسرم گفت دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم که تو همش بهم نریزی اگه میخوای بیا جدابشیم 

دیدم وااااای این بدترین اتفاق

دیگه خیلی رو خودم کار کردم بیخیال بشم و سمت فکرای منفی نرم و... 

تو هم مثل منی انقدرررررر عاشق همسرتی و دوستش داری و وابستشی که کوچکترین حرکتش بهمت میریزه و عصبی میش ...

اره دقیقا از روی دوست داشتن خیلی زیاده انگار من تمام عشقی که از سمت مادر و پدر و ..‌ نداشتم تو شوهرم میبینم

بچه ها دیشب به شوهرم گفتم چقدر از مامانش ناراحتم گفت حق داری ولی اون کلا نمیتونه احساساتش رو بیان کنه خودشم ناراحته از حرفهایی که به من زده خاله‌ش گفته عروس ما خونواده ماست نباید بی حرمتی میشد بهش، بعد گفت فردا یعنی امروز داره میره دبی چند روزی دبیه بعد میره امریکا. با خواهرشم رفته. میگم اگر ناراحته چرا با خواهرش داره میره اونجا تنها بره.

بعد الان مادرشوهرم پیام داده

سلام فلانی جان. روزت بخیر باشه، چندبار تماس گرفتم ازت خداحافظی کنم موفق نشدم.

خیلی رسمی و خشک من نمیدونم‌جواب بدم یا نه. 

بچه ها دیشب به شوهرم گفتم چقدر از مامانش ناراحتم گفت حق داری ولی اون کلا نمیتونه احساساتش رو بیان کن ...

تهش اینا باهم خواهرن 

گوشت همو بخورن استخوان همو‌که دور نمیریزن 

هرچقدرم باهم قهر و بد باشن اخرش یروزی اشتی میکنن و باهم خوب میشن 

شماهم در حد پیام مثل خودش بنویس

سلام فلانی جان (حالا هرچی صداش میزنی)

روز شماهم بخیر

بله تماستون رو دیدم متاسفانه حال دلم خیلی میزون نبود برای جوابدهی

سفر خوبی داشته باشین و خدا بهمراهتون.

بچه ها دیشب به شوهرم گفتم چقدر از مامانش ناراحتم گفت حق داری ولی اون کلا نمیتونه احساساتش رو بیان کن ...

تو کاری به ارتباط اونا نداشته باش مطمئن باش اونا تو خانوادشون ازین چیزا زیاد بوده و تو خبر نداری همینطور که پدرشوهرت گفته

تو باید جوری رفتار میکردی ک ازین ببعد یاد بگیرن چطوری رفتار کنن باهات ک کردی   خاله ک ارزشی نداره ولی تو هیچوقت نمیتونی رابطت با مادرشوهرت قط قط کنی   مثل خودش رسمی جواب بده   

سلام ممنون    سفر  خوبی داشته باشید 

شوهرت مامانش و نمیبینه قبل سفر؟

ممنونم عزیزم همیشه با حرفهات دلگرمی میدی بهم.وقتی فکرها میاد کنترلش سخته و چون شکه همش دنبال اثبات ب ...

عزیزم فکرهایی که شما داری و یا حتی بعضی چالشا رو ممکنه خییلی از ماها داشته باشیم و مطمئنا حال خوب هیچکی همیشگی نبوده و همه یسری چالشا داریم ولییی خب مجبوریم کنترلشون کنیم بخاطر خودمون بخاطر ادامه زندگیمون هرچقدرم سخت باشه،

شما اگه دلت نمیخواد همسرت از دست بدی اگه دلت نمیخواد خدایی نکرده افسرده بشی و بخاطر زندگیت باید افسار ذهنت دستت بگیری.