2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 29424 بازدید | 570 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانم دکتر یه سوال بپرسم ، الان یه نفر که دندون پزشکی رو تموم کرده تو دانشگاه تهران طرحش رو هم ت ...

هر شهری یه امتیازی داره که بتونی پروانه طبابت بگیری ازش. اگر مناطق محروم کار کنی تک سه چهار سال میتونی پروانه تهران بگیری ولی شهرای مرکزی و اطراف تهران تا ده سال هم طول میکشه

هر شهری یه امتیازی داره که بتونی پروانه طبابت بگیری ازش. اگر مناطق محروم کار کنی تک سه چهار سال میتو ...

یه دکتر دیدم اینستا مطب توی شهر مناطق محروم زده احتمالا مجوزش بگیره شاید تهران بیاد چون خونشون تهرانه

من خیلی هم متخصص بودن دوست دارم هم ددس دادن و هیئت علمی شدن

مطمئن باش میرسی عزیزم 

دیگ ازین ببعد دوباره برگرد به ورژن قبلت همون اهوانه تلاشگر که به هرچی دوست داره میرسه  رو هدفاش متمرکزه   

بجای افکار پوچ و سمی و غیر واقعی اولویتش خوشحالی و ارامش زندگیش و هدفاشه 

تو باید خیلی قدر اینو بدونی که یه نفر تو زندگیت داری حرفاتو و نگفته میفهمه   و حمایتت میکنه پس دیگ خودتو و با هیچکس مقایسه نکنه شوهرت قلبش فقط واسه توهه😚

میتونین پیگیر بشین ببینین کی زیر ابتونم زده؟

پیگیری کردم حتی از بازرسی کل دانشگاه علوم پزشکی که درمانگاه ما تحت نظرشه. گفتن فقط به ما از اون سازمان زنگ زدن گفتن یه نماینده از معاونت درمان بفرستین داریم میریم یه تخلف داریم و تا لحظه اخر نگفتن اصلا تخلفه چیه و کدوم کلینیک داریم میریم. 

چون همیشه دوست داشتی پیشرفت کنی، هر لحظه هر جایی هر کسی رو ببینی به جایگاهی رسیده که هدفت بوده، خودکار ناراحت میشی، الان ک دیگه کلینیک نمیری برنامه ریزی کن برای خوندن، نزار بمونه تو دلت 

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕