2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 29422 بازدید | 570 پست
بچه ها دیشب به شوهرم گفتم چقدر از مامانش ناراحتم گفت حق داری ولی اون کلا نمیتونه احساساتش رو بیان کن ...

نيومدن تهران؟

تو هم رسمي جواب بده

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها دیشب به شوهرم گفتم چقدر از مامانش ناراحتم گفت حق داری ولی اون کلا نمیتونه احساساتش رو بیان کن ...

عزیزم اوضاع کارت درست شد؟ سرکار میری الان؟ اگه نمیری شاید بخاطر اینه که یه مدت زیاد توی خونه ای و عادت به این خونه موندنه نداری میشینی فکر و خیال میکنی

عزیزم من یادم نیست

مادرشوهرتون تو بحث بهتون بی احترامی کرده بود؟

اگه توهین کرده بود اصلا جواب ندید

ولی اگه فقط سکوت کرده بود مثل خودش رسمی جواب بدید

🦦
نه گفت اگر برسم میرم فرودگاه ماددشوهرم‌مستقیم از شهرشون میاد تهران از مهراباد میره امام خمینی دیگه ت ...

شما نمیری باهاش؟

جواب پیام مادرشوهر دادی؟دوستان خوب گفته بودن چجور جواب بدی

نه عزیزم بیکارم الان کلا تو خونه‌م

عزیزم تخصصو شروع کنید بخونید.اونقدر خودکار و ماژیکهای خوشگل خریده بودین. ان شالله گره کارت حل میشه.آمین.زود زنگ میزنن بهت من میدونم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

نه فقط سکوت کرد

جواب پیامک رو با پیامک بدین. کلا جواب هم ندین که خوب نیست. باز بعد عواقب داره. 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

نه عزیزم بیکارم الان کلا تو خونه‌م

جای دیگه نمیشه برید کار کنید؟

ولی با دید مثبت اینکه یه مدت کم استراحت کنی به این موضوع نگاه کن یکم خستگیت بره و غذاهای متنوع درست کنید پادکست گوش بدید و درس بخونید برای تخصص الان که خونه ایت و کارتون انرژیتون نمیگیره میتونید پر انرژی تر باشید با همسرتون

ان شاالله مشکل کارتونم خییلی زود حل بشه