2777
2789

راستش من خیلی وقته نزدیک یساله با ینفر توی رابطم

قبلش هیچ آدمیو جدی نمیگرفتم چون بچه بودم ولی ایشون فوق العاده آدم خوبیه خیلییی خوش اخلاقه و بهم احترام میذاره هوامو داره خلاصه آدمیه که از نظر اخلاق و ادب بیسته

و یه شهر دیگس اما هر یه ماه یکبار میاد دیدنم

کامل میشناسمش با خانوادش هم به اصرار خودش حرف زدم

پدرش فوت کردن و خانواده پر جمعیتی هستن نسبت به ما اما نه اونقدر پر جمعیت

ایشون کارش آزاده حقوقش ثابت نیس شاید یه ماه ۱۰ تومن در بیاره شاید یه ماه ۲۵ تومن شایدم یه ماه ۵ تومن

از یه طرفیم فعلا چیزی نداره بجز ۱۰۰ تومنی ک جمع کرده چون قبل من میگه هدفی نداشته پول جمع نمیکرده

از یه طرفم از برادرش ۳۰۰ میلیون پول قرض کرده بوده و دوسال پیش کاری که راه انداخته بوده شکست میخوره و برادرش گفته خورد خورد بهم پس بده

از یه طرفم یه زمین ۵۰۰ میلیونی داره ک میخواد بفروشه برای ازدواج

خودم میخوام فرهنگیان قبول شم ک حقوقم اگرچه کم ولی ثابت باشه

میخواد وام ازدواج هم بگیریم ک بتونه توی شهرشون شروع کنه خونه بسازه 

پدر من چند تا خونه داره میتونیم تا زمان تموم شده خونه اونجا بمونیم خودش میگه حتی اجاره کنیم خونه رو که شرمنده نباشه 

یکمم فاصله طبقاتی داریم فاصله قومیم داریم

خلاصه سرتونو درد نیارم ایشون خیلی به من وابستس نمیدونم ازدواج باهاش کار درستیه یا نه

چون فاصله طبقاتی و قومیتی دارین بیشتر فک کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواستگار داری؟

متاسفانه من طرز فکرم اینجوریه اصلا با پسری که هیچی نداره نباید ساخت الان تو قیافه نداشتی صد کلیو بودی باهات میموند؟

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

گفتی فاصله طبقاتی و قومیتی همه چی اوکی بود جز این اخریه.

نکن عزیزم فاصله هایی که گفتی فردا برات میشه عذاب.چون دیدم که میگم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

تا حالا عصبانیش کردی ببین واکنشش تو ناراحتی و عصبانی چیه باهاش بیرون رفتی ببین رفتارش با مردم چه جکریه بخصوص خانما یا الکی دارید میرید قدم زنان بگو وااای چه دختر داف و خوشگلی ببین خودشو گم میکنه هول میشه ببینه چه جوریه تو ماشین پشت ترافیک یا رانندگی بد دیگران باهاش بودی مسافرت رفتی باهاش هم سفره شدی نوع غذا خوردنش رو دیدی ببین از این فیلترا ردش کردی  الکی یه چیزی بگی واکنشش نسبت به خانواده تعصب بیجا داره نداره خیلی چیزا هست بدونی تازه ظواهر امر خیلی چیزارو باید بدونی 

only God

به نظرم نکن علاقش فقط شرط نیست شاید بعد ها یکی وارد زندگیت شه که ده برابر دوست داشته باشه و جدا از همه اینا با این اوصاف جامعه نمیتونه یه خانواده رو اداره کنه چرا؟ چون اون ۵۰۰ میلیون که وایه ازدواج باشه تا چندین سال دیگه باید ماهی ۵ تومن و ۲۵ تومن جمع کنه که بده برادرش پس کی میخوای زندگی کنی خودتم فرهنگیان قبول شی بازم دردی دوا نمیکنه چون الان حقوقش زیاد نیست 

تازه اختلاف طبقاتی هم دارین فردا همش میشه عذاب

کاربر قدیمی هستم💕
تا حالا عصبانیش کردی ببین واکنشش تو ناراحتی و عصبانی چیه باهاش بیرون رفتی ببین رفتارش با مردم چه جکر ...

اصلااااا به دخترا نگاه نمیکنه خیلی روی خیانت حساسه هم خودش هم خانوادش آدمای خیلی محترمین موقع عصبانیت خودشو کنترل میکنه چندین بار باهاش دعوا کردم من سرش داد زدم ولی اون کلا دلش نمیاد یا کنترل خشم خوبی داره آداب غذا خوردنش مثل همس دست و تعصب بیجا نداره حد و مرزامون یکیه از نظر تعصب ولی بازم من نگران اختلاف قومی و طبقاتی هستم ک داریم مخصوصا قومی ک خب خیلی فرق داریم

اولا شما الان نوجوانی و عشق دوره نوجوانی گذراست و قرار نیس همون بار اول با هرکی اشنا شدی بهش بله بگی

دوما شما ک هدفت فرهنگیانه بشین خوب بخون و زیر ۲۵ هم به ازدواج فکر نکن

سوما فاصله قومی و مالی زیاده و هیچ پشتوانه و کمکی هم نداره اون اقا

به نظرم نکن علاقش فقط شرط نیست شاید بعد ها یکی وارد زندگیت شه که ده برابر دوست داشته باشه و جدا از ه ...

نمیدونم واقعا باید چیکار کنم از طرفیم میترسم ولش کنم توی سرش بخوره و دلش بشکنه منم به اندازه خودش دوسش دارم ولی اون هنوز هیچی نشده منو به خانوادش معرفی کرد و گفت که قصدش جدیه اونام اوکی دادن

اصلااااا به دخترا نگاه نمیکنه خیلی روی خیانت حساسه هم خودش هم خانوادش آدمای خیلی محترمین موقع عصبانی ...

اختلاف فرهنگی طبقاتی خیلی موثره مگه شماها خاص باشید مدیریت کنید باهم

ما سر هدایا  و مهمونی دادن آداب و رسوممون با همسرم متفاوته اذیت میشیم جفتمون از طرف خانواده ها و سعی کردیم تو خودمون حل کنیم باز آزار دهندس

only God
نمیدونم واقعا باید چیکار کنم از طرفیم میترسم ولش کنم توی سرش بخوره و دلش بشکنه منم به اندازه خودش دو ...

هیچی نشده معرفی کرد چه صیغه ایی نظر تو مهم نیست؟ الان تو سرش بخوره بهتره که بعدا تو زندگی پشیمون شه یکم صبر کن موارد بهتری جلوی راهت میاد 

بحث عادی نیست بگی توی رو در وایسی بودم بحث یه عمر زندگیه نمیگم دلشو بشکون فقط با منطق باهاش صحبت کن آقا شد شما چند ماه فقط ۵ تومن در آمد داشتین به خدا یا ماهی ۵ یا حتی ۲۵ هم خرج زندگی رو نمیشه داد شغلش چیه؟

کاربر قدیمی هستم💕