2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 29833 بازدید | 573 پست
اسی جان عزیزم اصلا به اینچیزا که بقیه میگن اِلِ بِلِ توجه نکن و اصلانم نگاه و حرف بقیه برات مهم نباش ...

مرسی عزیزم اره انتظار این نظرات رو نداشتم

خیلی خیلی میره رو مخم این حرفش مخصوصا اینکه به خواست اون پیرسینگ زدم و اصلا خودم خوشم‌نمیاد ازش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره حتما چون از تهران میره

وا برا چی میاد خونتون مگه پدرشوهرت نگفت رفت ک آمد کم میکنیم و از این حرفا؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
مرسی عزیزم اره انتظار این نظرات رو نداشتمخیلی خیلی میره رو مخم این حرفش مخصوصا اینکه به خواست اون پی ...

نرفتی بیمارستان؟🥲

ببخشید ولی اینقدر حساس نباش،شاید فکر کرده فراموش میکنی و دوست نداره کسی ببینه فقط خودش 

هرکی روی یه چیزی حساسه ایشونم روی این،مدل آدما با هم فرق داره.خوش بینانه ببین این حساسیتش

اره حتما چون از تهران میره

نیاز نیست رفتار خاصی نشون بدید

الان خودشون میدونن شما ازشون دلخورید ایشون خودشون میان دلجویی میکنن شما هم اگه حرفی دارید تو دلتون با مهربونی و آرامش بیان کنید

مرسی عزیزم اره انتظار این نظرات رو نداشتمخیلی خیلی میره رو مخم این حرفش مخصوصا اینکه به خواست اون پی ...

سلام عزیزم

امیدوارم که همه جوره خوب باشی وهمه چیز بر وفق مرادت باشه.

ازنظراتی که یکسری دوستان میدن ناراحت نشو

اونا درجریان جزئیات زندگیت نیستن و نمیدونن چه چالش هایی رو این مدت پشت سرگذاشتی

و اما شما

هرکاری که حال جفتتون رو خوب میکنه انجام بده٬ شما داری لذت میبری

همسرت هم همینطور

پس جای تردیدی نیست‌.

درباره ی مادرهمسرتون هم زمان اوضاع بینتون رو بهتر میکنه بهت حق میدم دلخور باشی.

دررابطه با پیرسینگ هم به دل نگیر٬ خلاصه هرمردی یسری گیرای بی منطق داره دلتو بزرگ کن اینا چیزی نیست که بخوای براش غصه بخوری و ذهنتو درگیرکنی.

بیخیال باش بیخیال... گاهی اوقات اگه سریع ازیسری چیزا بگذری حالِ بهتری داری٬ رو چیزای کوچیک و بی اهمیت گیرنکن.

ایامت به کام باشه دوستِ من.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

در مورد غذا، یه چیزی رو رسم نکن (یعنی طبق ریتم خاص نبر) چون اینجوری اون نبردنه حس غم میده تا اینکه اون بردنه حس شادی بده، گاهی ببر و گاهی نبر

نه سر زدن به همسر، چون خودتم با همون محیط ها سر و کار داری و از طرفی همکارها رو میشناسی و میشناسنت به نظرم زشت و ضایع نیست

در مورد پیرسینگ، واقعا ناراحتی نداره، چون تاکید همسر ازین جهت نیست ک نگران باشه یادت بره و این صحبتا، تاکیدش یه جور سفارش کردنه، تو سفارش چیزی ک طرفمون میدونه رو دوباره میگیم ک یه بار دیگه اهمیتش رو نشون داده باشیم

در مورد مادرشوهر، بیشتر حرفا و ناراحتی ها مربوط به خاله خانم بود، مادرشوهره هم یه دو باری زنگ زده به نظرم رشته رو دیگه قطع کنین تا کش نیاد بهتره، حالا خودتون بهتر میدونین، اما اگر من بودم ترجیحم این بود ک ختم کنم ماجرا رو

در خصوص کامنت منفی، اول اینکه درکت میکنم، چون خودم یکم حساس هستم و زود بهم برمیخوره، ولی الانا بهترم، چون همون کامنت و ربپلی منفی ها رو تبدیل به ابزاری کردم برا تمرین صبر و حوصله به خرج دادن، الان ری اکشنهای بهتری دارم، قبلا بشدت عصبی یا ناراحت میشدم 

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

در مورد غذا، یه چیزی رو رسم نکن (یعنی طبق ریتم خاص نبر) چون اینجوری اون نبردنه حس غم میده تا اینکه ا ...

مرسی عزیزم 

درست میگین. نباید بابش کنم. حالا دیروز نبردم ولی امروز البالو پلو درست کردم که خیلی دوست داره نمیدونم نهار براش ببرم چون شبم میاد خونه به نظرم نبرم بهتره.

نمیدونم حس کردم بقیه مخصوصا پرستارا بد نگاه میکنن میگن زنش جقدر کنترلش میکنه. 

نرفتی بیمارستان؟🥲ببخشید ولی اینقدر حساس نباش،شاید فکر کرده فراموش میکنی و دوست نداره کسی ببینه فقط ...

نه نرفتم دیگه.

اخه میدونه حساسم روی این موضوع 

حالا سر پیرسینگ پدر منو در اورد تا بزنم حتی خودش با انژیوکت زد برام انقدر که دوست داشت بعد این شکلی نگرانه

مرسی عزیزمواقعیتش از این قضاوت که شوهرش رو کنترل میکنه میترسم

عزیزکم بنظرم گاهی برو

هفته ای یکبار

زیادش قطعا حسادت اطرافیان رو ایجاد میکنه

کلا محتاط باش

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

یوقتی هم میتونی بهش از صبح بگی ایا من شب بیام توی ماشین یه قهوه بخوریم

اوکی رو از خودش بگیری ک کلافه نشه 

از اون طرفم بقیه نبینن

میدونی هرچی کمتر بقیه بفهمن قطعااا بهتره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
یوقتی هم میتونی بهش از صبح بگی ایا من شب بیام توی ماشین یه قهوه بخوریماوکی رو از خودش بگیری ک کلافه ...

اره دیگه سعی میکنم ببشتر برای نوشیدنی برم که بتونیم‌تو ماشین بخوریم قهوه ایی چیزی بگیرم برم اونجا

سلام عزیزم امیدوارم خوب باشی و اوضاع بر وفق مرادت باشه ،تاپیکت رو خوندم خواستم چند تا موضوع رو باهات درمیون بذارم ،یک اینکه فضای سایت نمونه ی کوچک شده ای از جامعه ماست از سلایق و نقطه نظرات مختلف بگیر تا تفاوت سنی تفاوت شرایط زندگی و نوع نگاه آدم ها بر اساس تجربیات واقعی یا صرفا نظرات احساسی که اینجا داده میشه ،عزیزم بهتره مسائلت رو تو فضایی مطرح کنی که بدونی نظراتشون از بلوغ و پختگی کافی برخوردار هست اینکه هر کسی بیان بر طبق تجربه و احساسات خودشون نظر بدن بدون اینکه بدونی اون کار بر چند سالشه  تجربه ی زندگی مشترک داره ؟چقدر فضای فکریش شبیه به شماست به نظرم چیزی جز کلافگی و خیلی وقت ها ناراحتی نداره .مخصوصا با تنش ها یی که این مدت تو ارتباط شما بوده این فضا بیشتر باعث بهم ریختگی و تصمیم های احساسیت میشه ،مسئله ی دوم اینکه شما بخوای برای همسرت غذا ببری یا نه ؟در درجه ی اول باید ببینی خودت چه احساسی رو تجربه میکنی با این کار؟خودت خوشحالی لذت میبری یا صرفا برای اینکه همسرت دوست داره این کار رو براش انجام میدی و اگر بعد از مدتی تبدیل به عادت و وظیفه بشه اذیت خواهی شد ؟!مسئله سوم اینه که شما باید با همسرت صحبت کنی هر چقدر که تو رابطه تون احساسات و افکار و سوگیری های ذهنیتون به موقع راجبشون صحبت بشه به نفع هر دوتون هست خیلی وقت ها پیش میاد که یک اتفاق یکسان اما دوتا نتیجه گیری و فکر و احساس مختلف رو بالا میاره !اگر میخوای رابطه ت  آسیب پذیر نباشه اول باید احساسات خودت رو ببینی و بشناسی و بعد بتونی راجع بهشون با همسرت صحبت کنی موضوع چهارم هم که راجب پیرسینگ و ناراحتیتون بود عزیزم یه تکنیکی هست توی روانشناسی اینکه وقتی طرف مقابلمون حرفی رو میزنه سعی کنیم اگر برامون ابهام داره کنجکاو بمونیم توش یعنی اجازه ندیم احساسات و فرضیه های ذهنیمون حکم کلی بدن ،میتونید توی یه شرایط آروم از همسرتون سوال بپرسین نه اینکه کلا ناراحت بشین و مراجعه نکنید به بیمارستان چون همیشه دلخوری ها ی کوچیک باعث میشن از هم دور بشین و حس کنین دارین کنترل میشین .تو یه فضای مناسب ازشون بپرسین خیلی وقت ها سوگیری های قبلی ذهن ما باعث میشن ما مسائل رو تو ذهنمون سخت تر از چیزی که هست ببینیم دوست خوبم