2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 28636 بازدید | 569 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها مادرشوهرم دوباره زنگ زد جوابش رو ندادمبعد هفته بعدم‌میاد تهران که بره امریکا باهاش روبه‌رو می ...

چون یه مدت میره و نیستن به نظرم یکم احترام رو نگهدار نه مثل همیشه باش نه بی احترامی کن

خدایا شکرت
بچه ها مادرشوهرم دوباره زنگ زد جوابش رو ندادمبعد هفته بعدم‌میاد تهران که بره امریکا باهاش روبه‌رو می ...

همین ک این چن بار زنگ زد جواب ندادی متوجه میشه دیگ چطور باهات برخورد کنه 

بنظرم ببینیش خودش دلجویی کنه شماهم عادی رفتار کن و محترمانه حرفاتو بزن   بلاخره قراره یه عمر عروسش باشی

اسی جان عزیزم اصلا به اینچیزا که بقیه میگن اِلِ بِلِ توجه نکن و اصلانم نگاه و حرف بقیه برات مهم نباشه که میری پیش همسرت فلانی چه فکری میکنه

چیزی که دل خودت و همسرت دوست داره رو انجام بده 

کاری که باعث‌شادی و خوشحالی هردوتون میشه رو انجام بده 

ناراحت تاکید همسرتم نباش (اقایون اکثرا رگ رومخی بودنو دارن)😂😂😂

ااا اهواانه سخت نگیر. خوبییی؟ عیبی نداره تاکیدش برای اهمیت قضیه ست نه تحکم برا شما. ببین خودشم اونجا گردنی نمیندازه.خب مهمه وجه اجتماعی این چیزها. اذیت نکن دیگهه باشه؟ مادرشوهرم اومدن احترام مهمون که واجبِ اما سرد بااش که بدونن چقدر دلتو شکسته باسکوتش که یجورایی تایید حرفهای خواهره محسوب میشه...برا خواهرشوهرتون زرشک و زعفرون اگر اهل اشپزی نیستن یک دستبند نقره؛ یا تابلو نقره بخرید. یا هر چیزی که شما سلیقه شونو میدونید. 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

امروز گفتم نمیبرم با حرفها اینجاالان زنگ زد که مریضم و ... کاش میومدی به غذای بیمارستان نرسیدم الان ...

سلام

اهوانه جان

چرا بد باشه؟اخه خدایی وقتی هرازگاهی باشه چه اشکال داره؟من نمیدونم تصور بعضیا چیه دیگه غذا میبری

گاهی همین رفتنه خودش کلی روحیس

من یه عملی داشتم پارسال حالا دچار یه سری عوارض شدم بعد قرار بود هروقت دکتره بیمارستانه شوهرم بگه برم ...

ناراحت نشو عزیزم

اگر منظور بدی داشت هیچ وقت نمیگفتن ک بیا

ولی خوب گاهی ادم توی محیطی ک هست جبرا دچار خودسانسوری میشه

به دل نگیر بانو

در مورد مادرشوهرت واقعا هیچ نظری ندارم

چون انگار دل منم شکسته😂

خدایش منم دوست ندارم حتی صداشو بشنوی

ولی شوخی گفتم در این باره هرطور که احساس درونت میگه رفتار کن.چون احساسات ادم (بخصوص وقتی غرور و شخصیت ادم خورد بشه)توی همچین مواردی غالبتره  

اخه میدونه در میارم و اینکه با تاکیدش اعصابم بهم میریزه ولی باز

بیخیال حساس نشو

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
در مورد مادرشوهرت واقعا هیچ نظری ندارمچون انگار دل منم شکسته😂خدایش منم دوست ندارم حتی صداشو بشنویول ...

عزیزم🥲

فعلا دلم باهاش صاف نیست اصلا و چون میدونم نمیتونم جلوش گله کنم نمیخوام فعلا ببینمش

عزیزم🥲فعلا دلم باهاش صاف نیست اصلا و چون میدونم نمیتونم جلوش گله کنم نمیخوام فعلا ببینمش

قبل سفرش میاد خونتون؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏