2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 25009 بازدید | 480 پست

راستش به نظرم خوبه گاهی بری کار رزیدنت ها سنگینه و نیاز به روحیه دارم وسط خون و درد هزار تا مصیبت آدم دلش یه دلگرمی میخوادتو دلگرمی اون باش

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

عزیزم اگه شما و همسرت اینطور راحتین خب کارت و ادامه بدهولی از بیرون نگاه میکنی خیلی جالب نیست همسر ...

فاطمه جان سلام نه استارتر همیشه که نمیرن. اخیرا همسرشون یکم کسالت داشتن غذای خانگی بخورن بهتره از اون جهت میرن.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانمها این کلمات چییه بعضی ها گفتین ... نمیخوام تکرار کنم اما هیچوقت دل نشکنید خیلییی تاوان داره خیلی

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

شوهرت بدش نمیاد از این کار؟؟

نه خیلی هم مایلند که خانمشون برن سر بزنن.یک وعده نرن میگن چرا نیومدی. نباید که همه مردها مثل هم باشن و همه زنها هم مثل هم فکر کنن.حتی در یک خانواده هم اینطور نیست.

عزیزم ما که شرایطتتو میدونیم میدونیم خوبه که هر از گاهی ببری براش

ولی خب این کار باعث میشه یه کم برین توی چشم خودت هم گفته بودی که همچین چیزی رو حس کردی

اگر میبری برین جایی که خیلی شمارو نبینن البته البته یه چیزی هم که هست اینه که این کار یه کم وایب مادر بودن میده و تعادل رابطه رو هم میزنه، سعی کنین تا جایی که میشه هر وقت شوهرت ازت خواست براش ببری نه همیشه عزیزم

بچه ها مادرشوهرم دوباره زنگ زد جوابش رو ندادم

بعد هفته بعدم‌میاد تهران که بره امریکا باهاش روبه‌رو میشم اصلا دوست ندارم ببینمش.

هیچیم برای خواهرششوهرم نخریدم بدم بهش با خودش ببره

بچه ها مادرشوهرم دوباره زنگ زد جوابش رو ندادمبعد هفته بعدم‌میاد تهران که بره امریکا باهاش روبه‌رو می ...

سعی کنید یه برخورد سرد داشته باشید ولی خب احترام رو حفظ کنید

وقت دارید تا هفته دیگه که برای خواهر شوهرتونم چیزی بخرید

ببینید چی ممکنه براشون کاربردی باشه،مثلا لباس یا ... براشون بخرید

من یه عملی داشتم پارسال حالا دچار یه سری عوارض شدم بعد قرار بود هروقت دکتره بیمارستانه شوهرم بگه برم. الان پیام داد فلانی بیمارستانه گفته بیاد ببینمش. اومدی پیرسینگتو دراری. 

از این تاکیدش روی این چیزها اعصابم بهم‌ میریزه

من یه عملی داشتم پارسال حالا دچار یه سری عوارض شدم بعد قرار بود هروقت دکتره بیمارستانه شوهرم بگه برم ...

اخی🥲

قبلنم گفته بودید پیرسینگ و اینا رو دوست داره اما حساسه روشون

چیز بزرگی نیست که خودتون رو ناراحت کنید،شاید اگر غذا نبرید ناراحتی بزرگتری پیش بیاد

اولویت رو دیدن دکتر و درمان عوارض جراحیتون قرار بدید نه داستان پیرسینگ

من یه عملی داشتم پارسال حالا دچار یه سری عوارض شدم بعد قرار بود هروقت دکتره بیمارستانه شوهرم بگه برم ...

حساسیت های این چنینی طبیعی هست 

همونطور که بالاخره ممکنه شما هم روی یه چیزی از مثلا ظاهر ایشون یا لباس پوشیدنشون حساس باشید

حال خوب و انرژی مثبتتون رو بخاطر چیزای کوچیک بهم نریزید

از چیزای کوچیک بگذرید و بذارید تنش و اعصاب خوردی الکی به وجود نیاد،البته متقابلا ایشون هم باید حواسش به این موضوع باشه