2777
2789
عنوان

عذاب وجدان بعد از مرگ مادر

157 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عزیزم تورو خدا منو دلداری بدید من حدود ۶ سال پیش برادرم وبعد ۳ سال بعد خواهرم را از دست دادم بعداز عذابهایی که کشیدیم مادرم در اثر غم زیاد زمین گیر شد من عاشق مادرم بودم آتروفی مغز گرفت اما مانگذاشتیم کلا زمین گیر شود به هر صورتی بود به سختی سرویس می بردیم من خودم به علت بیماریهایی که بعد از خواهر وبرادرم گرفتم قدرت زیاد نداشتم  خواهرم هم بیماری ام اس دارد ما دونفر از مادر مراقبت میکردیم هر روز فیزیو تراپ وماساژور داشت تا بهتر شود اما به سختی می توانستیم حرکت دهیم وببریم سرویس تمام کارها از جمله نوار قلب آزمایش در منزل انجام میدادیم ومن دکتر می بردم به هر حال بعضی اوقات چون می ترسیدم زمین بخورد ونتونم بلند کنم وقتی می خواست سرویس برود می گفتم  حالا زوده ومادرم ناراحت می شد به خدا می ترسیدم از دستم رها شود چون خواهرم سر کار بود ومن تنها بودم مخصوصا درشب می ترسیدم تا آخرین لحظه هم با اینکه بمیرم براش خیلی افتاده شده بود روی پاهای خودش سرویس برییم در واقع از بیمارستان می ترسید وما همه امکانات پزشکی را در منزل انجام میدادیم حالا شدیدا عذاب وجدان گرفتم شب وروز ندارم انواع بیماریها رو گرفتم افسرده شدم شبها تا صبح بیدارم چرا هر موقع می خواست نمی بردم دارم دیوانه میشم آخه فداش بشم داغدیده بود فکر میکنم نکنه دلش اون لحظه می شکست الان دارم اشک می ریزم دیوانه شدم کاش هر وقت می خواست می بردم کاش کاش الا ن هشت ماه گذشته  من هر روز بدتر میشم با خودم حرف می زنم چرا بعضی اوقات به خواسته اش عمل نمی نکردم توروخدا بگید من چکار کنم تا خوب بشم وای از عذاب وجدان بمیرم براش خیلی هم خوش رو ومهربون بود با اینکه بیمار بود کاش بیشتر قدر می دانستم کاش

عزیزم روحشون شاد 

مطمعن باش میبخشن مادر طاقت نداره 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

عزیزم این فکراچیه می کنی داری میگی که تنهایی نمیتونستی اگه میخوردزمین جاییش میشکست وبیشترعذاب می کشیدالان بدترعذاب می کشیدی انشالله روحش شاد

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توخیلی مهربونه هستی وفداکار ماادمها تاجایی کشش توان داریم توصدتوگذاشتی خیلی ها مثل تونمیتونن آفرین بهت ومطمغن باش مادرت ازت راضیه به زندگیت برس تووظایفتوبع نحو احسنت انجام دادی

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

خدا به شما صبر و اجر بده و مادرتونو رحمت کنه  شما ک نیت بدی نداشتی الانم براش خیرات بده صلوات و فاتحه بفرست بهشون میرسه و خوشحال میشن میگن  اون دنیا آدم خیلی خوشحال میشه ثوابی برسه   ان شالله از دعای مادرتون و بلطف پروردگار دلتون شاد بشه و حالتون هر بهتر  

عزیزم این فکراچیه می کنی داری میگی که تنهایی نمیتونستی اگه میخوردزمین جاییش میشکست وبیشترعذاب می کشی ...

ممنونم از دلداری شما عزیزدل من هم همین فکر رو میکردم خودم دیسک کمر گرفتم دکتر گفت سنگینی بلند نکن گفتم مادرم واجبتره به خدا الان هم مشکوک به سرطانم از بس داغهای عزیزانم روی من اثر کرده دعا کنید انشالله چیزی نباشه از مرگ نمی ترسم از خدامه اما خواهرم مریضه کسب رو غیر از من نداره

عزیزم توخیلی مهربونه هستی وفداکار ماادمها تاجایی کشش توان داریم توصدتوگذاشتی خیلی ها مثل تونمیتونن آ ...

فدای بشم عزیزدل اما همش فکر میکنم کوتاهی کردم واین فکر عذابم میده ممنون از انرژی مثبت شما

خدا به شما صبر و اجر بده و مادرتونو رحمت کنه شما ک نیت بدی نداشتی الانم براش خیرات بده صلوات و فاتح ...

واقعا هم همینه همش می ترسم بخوره زمین چطوری بلند کنم بع۱ی اوقات دونفری نمی نونستیم بلند کنیم اما می گفتم اگر نبرم سرویس بدنش خشک میشه ودیگه حرکت نمی کنه دائما خیرات وقران هدیه میکنم وهر هفته میرم می بینمش ممنون از محبت وراهنمایی شما

واقعا من که خیلی عذاب میکشم بعد از داغ عزیزانم خدا به شما سلامتی بده عزیرم

خدا مادرتو رحمت کنه 

منم بعد از فوت مادرم الان نزدیک دوساله همش تو عذاب وجدانم نمیتونم خودمو ببخشم حس میکنم کم کاری کردم دارم سکته میکنم از خدا می‌خوام فرصتی برای جبران بهم بده دوباره کنیزیشو کنم 

ممنونم از دلداری شما عزیزدل من هم همین فکر رو میکردم خودم دیسک کمر گرفتم دکتر گفت سنگینی بلند نکن گف ...

انشالله خدابرای هم نگهتون داره روح درگذشتگانت شادعزیزم براشون دعای معراج میخونم زندگی همینه عزیزم دیگه چه میشه کرد

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

خدا مادرتو رحمت کنه منم بعد از فوت مادرم الان نزدیک دوساله همش تو عذاب وجدانم نمیتونم خودمو ببخشم حس ...

درکت می کنم عزیزم واقعا همینطوره  کاش دوباره می تونستیم جبران کنیم کاش

انشالله خدابرای هم نگهتون داره روح درگذشتگانت شادعزیزم براشون دعای معراج میخونم زندگی همینه عزیزم دی ...

ممنونم از دعای خیرتون عزیزدل محتاج داعتون هستم خدا به شما هم سلامتی وعاقبت به خیری عطا کنه