دقت کن هر سردردی داشته باشی بغیر تومور این دکترا میگن میگرنه😄
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
IF-/-V/A aigs-Li ilao Sj r9: w MRI OF THE BRAIN TTOVOAOT1A s Techniques: Axial TI WET2W&flair, sagittal T2W, coronal TIW. Findings: -The brainstem and cerebellum show no abnormal changes in signal charot -The sella and pituitary are normal and parasellar structures are unremarkablo -The cerebello pontine angle area appears normal on each side. changes in signal characteristics. e -The cerebral ventricles are of normal size. -Multiple hyper intensity foci at the bilateral subcortical due to non-Specified findino migraine changes is seen. -Mucosal thickening at the ethmoidal sinuses due to sinusitis is seen. or