2777
2789

من یه دختردایی مجرددارم ک شهر دیگه ای زندگی میکنن

همیشه میومد خونه من چند روز میموند( من با بچم زندگی میکنم) همه جا میبردم میگردوندمش بهترین پذیرایی ازش میکردم.چندروز خونم میموند و از جیک و پوکم سر درمیاورد.با یکی توی رابطه بودم این دختردایی استوری گذاشته بود منو تگ کرده بود منم استوریشو گذاشتم اونم دید و به همدیگه درخواست فالو داده بودن بعدشم ک من کات کردم اون آقا به دخترداییم پیام داده بود اشتیمون بده و کم کم باهم صحبت کرده بودن کلی پیام داده بودن حتی تا ساعت سه شب.و خیلی بدگویی منو کرده بود به این آقا و خیلیم کرم براش ریخته بود از الفاظی مث قربونت فدات استفاده کرده بود.بعد ما اشتی کردیم اون آقا همش میگف دختر داییت گفته با این بودی با اون بودی فلان کردی ( ینی آمار زندگی منو هم راست هم دروغ قاطی بهش داده بود) بعد دوس پسر خودش فهمیده بود با اون آقا در ارتباطه باهاش کات کرده بود و منم باهاش دعوا کردم بخاطر این کارش و خودش زد منو بلاک کرد با اینکه مقصر بود منم یه مدت باهاش قهر کردم یا اون آقا هم کات کردم.کم کم بخاطر رفت و امد فامیلی اشتی کردیم اما با خودم عهد کردم دیگ راهش ندم خونم.یه مدته ک اشتی کردیم پیام میدیم زنگ میزنیم از دیروز گیر داده میخام بیام خونت منو ببری بگردونی تو برف .باید بیاد شهر کناری من برم دنبالش یکساعت راهه.گفتم من نمیتونم بیام دنبالت .حالا رفته به یکی دیگ از اقوام گفته بره دنبالش و داره میاد

نمیخام بیاد خونم.حق دارم؟ چیکار کنم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله حق داری رک بگو دوست ندارم بیای خونه ام رابطمون دوری دوستی بمونه بهتره اومد هم گوشیتو خاموش کن درو باز نکن یا برو بیرون تا شب بچرخ 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو سرکاری .‌ک نیاد .‌بعدم جواب رنگشو نده .‌انقد پیام بده زنگ بزنه خسته بشه

خودم انقد دیوانم زنگ زدم بهش دوبار

ببینم قرار شده بیاد یانه

جواب نداد بعد فهمیدم داره میاد 

خب چرا خونه ی همون اقوامتون نمیره؟چقدر پررو هم هست بهش زیاد محل نده بیرون نبرش دیگه

کلی اقوام داره اینجا ولی همیشه میچسبه بمن کسی بیکار نیست ازین پذیرایی کنه یا بگردونتش