2777
2789
عنوان

شما جای من بودین ازین مهمون چجوری پذیرایی میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 39 پست

خیلی حق داری

حالا ک اومده

مثل قبل پذیرایی نکن و سرد باش

برای خودت برنامه بچین ک کمتر وقت داشته باشی براش

بی حوصله باش

سوال شخصی پرسید بپیچون یا بگو بخاطر تجربه ای ک داشتیم دوست ندارم درمورد مسائل شخصیمون صحبت کنم

خودش میفهمه ک دیگه مثل قبل نیستی دمشو میذاره رو کولش

خودم انقد دیوانم زنگ زدم بهش دوبارببینم قرار شده بیاد یانهجواب نداد بعد فهمیدم داره میاد

خب دخترم زنگ نزن . اگرم پیام داد یا زنگ جواب نده . بعدا ک گفت پشت درم بگو من رفتم مسافرت . ی دروغی بگو کنسل میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا چرا باهاش آشتی کردی و دوباره پیام دادین که به اینجا بکشه .من از اینجا ترسیدم به جات

اشتی کردم چون همیشه ما باهم دوست بودیم از بچگی و این مدتی ک قهر بودیم همه خانواده و فامیل فهمیده بودن هی میخاستن سراز کارمون دربیارن و ایناهم هی میومدن خونه ما مجبور شدم دیگ  ب صحبت کردن باهاش و رفتار عادی 

خیلی حق داریحالا ک اومدهمثل قبل پذیرایی نکن و سرد باشبرای خودت برنامه بچین ک کمتر وقت داشته باشی برا ...

من واقعا هم وقت زیادی ندارم بخام بذارم برای این

سرکار میرم بچمم کلاس اوله کلی مشق داره خودمم پریودم الان کمردردم شدید

بعد توقع داره بیاد اینجا دوسه روز بشورم بسابم ببرم بگردونمش اخرشم خنجر بزنه تو پشتم

این دوسه روز اینجا میخاد بمونه مطمئنم دست از سر من برنمیداره

همون بهترین کار اینه پیام بده کارای که در حقم کردی یادم نمیره لطفا خونه ام نیا رابطمون دوری دوستی بمونه بهتره 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله حق داری رک بگو دوست ندارم بیای خونه ام رابطمون دوری دوستی بمونه بهتره اومد هم گوشیتو خاموش کن در ...

دیگ تا همینجا امیدوارم بفهمه خوشم نمیاد ک بیاد خونم و نیاد اینجا

راستش اگخ بخاد بیاد دل اینو ندارم ک بگم نیا نیستم چون جلوی مادرش اینا زشت میشه😑