2777
2789
عنوان

شما جای من بودین ازین مهمون چجوری پذیرایی میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 39 پست
من واقعا هم وقت زیادی ندارم بخام بذارم برای اینسرکار میرم بچمم کلاس اوله کلی مشق داره خودمم پریودم ا ...

عزیزم بهترین کار اینه ب روش بیاری ک مثل قبل نیستید

کسی ک برات علاوه بر اینکه فایده ای نداره ضرر داره باید بندازیش اشغالی

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتی کردم چون همیشه ما باهم دوست بودیم از بچگی و این مدتی ک قهر بودیم همه خانواده و فامیل فهمیده بود ...

اگه بخاطر پیگیری بقبه بوده اشکالی نداره که بهش پیام دادی .خودش نباید همچین خیالی به سرش میزد ...

یه بهونه بیار اصلا بزار بهونه ت تابلو باشه بفهمه دروغ میگی و علاقه نداری پا شه بیاد توی خونه زندگیت ...

اگر هم یه وقتی اومد 

نیازی نیست رازای زندگیتو بهش بگی 

هیچی نگو فقط خوش رو باش بزار اون خودش بیشتر حرف بزنه همش

عزیزم بهترین کار اینه ب روش بیاری ک مثل قبل نیستیدکسی ک برات علاوه بر اینکه فایده ای نداره ضرر داره ...

من دیگ تعارفش نکردم ک بیاد هی از دیروز میگف میخام بیام بریم بگردیم من میگفتم نمیتونم وقت ندارم حوصله ندارم هوا سرده از صبحم جواب تلفنشپ نمیدادم ظهر دیگ زنگ زد گفت من میام بیا دنبالم گفتم نمیتونم بیام 

امیدوار بودم خودش بفهمه

دیگ تا همینجا امیدوارم بفهمه خوشم نمیاد ک بیاد خونم و نیاد اینجاراستش اگخ بخاد بیاد دل اینو ندارم ک ...

اون نمی‌فهمه اگه می‌فهمید که بعد این همه کارای که در حقت کرده بلند نمیشد بیاد خونه ات بعدم زشت باشه الویت آرامشت باشه نه فامیل های بدرنخور

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از طریق مادرم پیگیری میکنه نمیتونم یهو بگم رفتم جایی

اصلا شما این دفعه بگی نیستم

ایشون معلومه انقدر پررو هست ک دفعه بعدی هم در کار باشه و بخواد بیاد خونتون

دفعه بعدی چ بهونه ای بیاری

همون مستقیم بهش بگو رابطه ما هیچوقت مثل قبل نمیشه

بخشیدم ولی نمیتونم اعتماد کنم پش هر چقدر از هم دور باشیم بهتره

اگه بخاطر پیگیری بقبه بوده اشکالی نداره که بهش پیام دادی .خودش نباید همچین خیالی به سرش میزد ...یه ب ...

ببین مثلا من دارم با تلفن خرف میزنم میاد گوش میده پیام میدم اگه بتونه سرک میکشه سردر بیاره هرجا میخام برم دنبالم میاد دیگ چندروز میچسبه بمن از همه چیم سردرمیارت

ببین مثلا من دارم با تلفن خرف میزنم میاد گوش میده پیام میدم اگه بتونه سرک میکشه سردر بیاره هرجا میخا ...

خب تا چند روز تا جایی که میتونی به دوستات و کسایی که باعاشون در ارتباطی بگو یا پیامک بدین یا بگو رفتم جایی آنتن ندارم و... ارتباطتتو حتی با خانم همسایه هم محدود کن این مدت .برای چند روز مراقب باش به خانواده ت هم بسپر .

اما پیشگیری بهتر از درمان 

همون یه بهونه بیاری بهتره 

بزار ناراحت شه به همه بگه یهونه الکی اورد نرم خونش .

اما همه حقو میدن به تو نه اونی که خوش خوشانش شده خواسته پاشه بیاد .