2777
2789
عنوان

دغدغه من شده برادرم آرامش رو از من گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 57 پست

آخه میدونی پدر و مادرها گیر همچین بچه هایی می افتن و یه جورایی مجبورن تحمل کنن. جورشونو بکشن

ولی شما هم زندگی خودتو داری

کاش همون موقعی که سنش کمتر بود بچه بود براش پیگیری میکردید. روانپزشک می بردیدش. مطمینا تو بچگی هم سر به راه نبوده.

الان که دیگه 30 سالشه زور کسی بهش نمیرسه

همونجا تا تو بیمارستانید نمیشه روانشناس ببرید بالاسرش؟ بلکه یه مدت ببرنش آسایشگاه یه دوا درمونی براش ...

فکر نمیکنم روانشناس بیاد بهش میگم بیا ببرمت پیش روانپزشک چون مریض هست واقعا باید دارو درمانی بشه قبول نمیکنه اینجوری هم نمیشه دیگران باید عذاب بکشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر نمیکنم روانشناس بیاد بهش میگم بیا ببرمت پیش روانپزشک چون مریض هست واقعا باید دارو درمانی بشه قبو ...

اول روانشناس. تا به لحاظ روحی آمادگی تغییر دادن به خودش رو پیدا نکنه دارو و درمان فایده نداره

عادتش دادی دیگ مثل یه مادر هرچی میخواد در اختیارش میزاری بعضی وقتا دلسوزی کردنا گناهه این دلسوزیه تو باعث شده این اتفاقا براش بیوفته اگ میدونس هیج حامی نداره و تک و تنهاس میرفت به هرسختی ک شده کار میکرد تهدیدش کن اگ نری کار کنی خونرو ازت میگیرم انگار یادت رفته تو یه زنی اون مرده 

مرد باید تامین کننده باشه نه اینکع تو داداشتو بزرگ کنی