2777
2789

من خیلیی به چشم زخم اعتقاد دارم

بارها بهم ثابت شده

راهای جلوگیری از چشم زخم بلدم مثل چهارقل و آیت الکرسی و ان یکاد

ولی برای کسی که زخم چشم شدیدی تو زندگیش خورده و اثراتش هنوز هست چیکار باید بکنه؟

چشمش زدن شل شده یا تصادف کرده قطع نخاع شده 

خب باید بسازه 

الان دقیقا منظور شما چیه؟ سوال دقیقتون بپرسید

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشمش زدن شل شده یا تصادف کرده قطع نخاع شده خب باید بسازه الان دقیقا منظور شما چیه؟ سوال دقیقتون بپرس ...

مرگ پدرمم بخاطر چشم زخم بود چون خیلی ثروتمند شد خونه خوب و ماشین مدل بالا خریدیم بعد یهو بیمار شد ورشکست کرد تمام ثروتمون از دست دادیم و پدرم فوت شده 

و اوضاع زندگیمون هرجوره بد شد تا الان

مرگ پدرمم بخاطر چشم زخم بود چون خیلی ثروتمند شد خونه خوب و ماشین مدل بالا خریدیم بعد یهو بیمار شد ور ...

خب بعضی هاش قابل جبران نیست 

شما همون حرز امام جواد به بازو راستت ببند 

صدقه روزانه بدید 

و راه های خارج شدن از مشکلاتتون رو با عقلا و متخصصین در میون بذارید تا راهکار بدن 

مثلا درآمدتان بره بالا 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

من خیلی اعتقاد دارم

وخیلی هم اسیب دیدم

اما خداروشکر از وقتی حرز امام جوادگرفتیم دیگه مثل قبل نیست دلم گرمه بهش واقعا حتی پیش ادمایی ک هروقت میرفتیم بچم بعدش یچیزیش میشد دیگه اسیب نمیبینه اونا که اعتقاد ندارن چیزی نگن من بهم ثابت شده چشم زخم وجودداره حتی تو قرانم هست

من خیلی اعتقاد دارموخیلی هم اسیب دیدماما خداروشکر از وقتی حرز امام جوادگرفتیم دیگه مثل قبل نیست دلم ...

درسته

حرز امام جواد خریدین یا نوشتین؟

من قیمت کردم خیلی گرون بود روی پوست آهو