2777
2789
عنوان

دغدغه من شده برادرم آرامش رو از من گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی چقدر شرایط شما سخته. پیش خانواده شوهر هم زندگی میکنی. از همه چی باخبر میشن

دقیقا عزیزم خانواده شوهر و شوهر به درد نخور و روانی که درست نمیشن و هر روز به فکر طلاقم اینم از برادرم یعنی دلم میخواد بمیرم به خدا

تو و اون فقط از یه شکم بیرون اومدین و تو هیچچچچچچ مسئولیتی نسبت به اون نداری زندگی خودتو بکن و به اونم بگو که دیگع کاری باهات ندارم خداااااافظظظظ 

چرا واقعا فکر کردی مسئولیتی داری در برابرش اگرم قرار باشه کسی از کسی محافظت کنه اون برادر هست 

درختِ تو گر بارِ دانش بگیرد... به زیر آوری چرخِ نیلوفری را

عزیزم قبلا توی یک تاپیک   باهم دیگه صحبت کردیم فکر کنم تابستون بود

متاسفم که برادرتون هنوز سربه راه نشده  اگر معتاد هست باید جلساتی که تشکیل میدن  بره ولی بازم اگر بازم نتونست یا به هر دلیلی نخواست که  تغییر کنه  خیلی سخته   ولی رهاش کن    بازم میگم خدا عمر با عزت به همسرت بده که تا الان هم اجازه کمک کردن 

بهت داده  

اصفهانی جذاب😀 
همش میگه گشنه موندم دور روزه هیچی نخوردم عز و جز خستمون کرده

عزیزم درخواست شناسنامه المثنی براش بده و بعد دنبال سرایداری مجتمع آپارتمان  براش بگرد..سرایدار شه که شما کرایه ندی و پولی هم بهش بدن...فکر نکنم دیگه توی این گرانی شما بتونی کاری انجام بدین ..

عزیزم درخواست شناسنامه المثنی براش بده و بعد دنبال سرایداری مجتمع آپارتمان براش بگرد..سرایدار شه که ...

هر کاری براش پیدا میکنیم یه چیزی میگه و بهونه درمیاره دقیقا منم تو این گرونی چیکار کنم