2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید درمورد ترمیم معدل حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 47 پست
دانشجو ام اومدم بگم جیگرم خونه براتون خدایی آخه این همه زجر رو چرا باید به خورد دانش آموز بدبخت بدن ...

خوش بحالت ک قبول شدی رفتی گلم🥺 موفق باشی ایشالله 

واقعا ظلمه بقران راه نفسمونم دارن کیپ میکنن تو ی ماه نزدیک ۲۰ تا کتابو امتحان بدی سابقه ایجاد کنی ترمیم کنی کنکور بدی مصاحبه ام ک غول مراحله 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیژم میری مدرسه میگی ک برا ترمیم میخا ثبت نام کنی هزینه واحدا و شهریه رو میدی میخونی تا خرداد ک برن ...

خدا لعنتشون کنه کنکور خودش کم مصیبتی بود اینم اضافه شد! هر بار اومدم به آینده فکر کنم که شاید بشه درسمو ادامه بدم فکر معدل داغونم بیچارم کرد....

اره من دوبار ترمیم زدمم

یعنی چون دوبار ترمیم زدی الان اجبارا باید همه ی درسا دوازدهم امتحان بدی برا ترمیم ؟ 

یازدهم چرته اونم روانشناسیش و انسان محیط😐

یعنی چون دوبار ترمیم زدی الان اجبارا باید همه ی درسا دوازدهم امتحان بدی برا ترمیم ؟ یازدهم چرته اونم ...

اره دیگ یا تمام دروس دوازدهم یا حق ترمیم ندارم

باز روانشناسی خوبه محیط زیست بی معنیه تاریخشم خیلی سنگینه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

خدا لعنتشون کنه کنکور خودش کم مصیبتی بود اینم اضافه شد! هر بار اومدم به آینده فکر کنم که شاید بشه در ...

هییی چی بگیم چاره چیه . وقتی هرچقدم فریاد بزنیم کسی نمیشنونه مجبوریم بجنگیم عمرمون و گذاشتیم پای درسا تا دیپلم بگیریم از اینجا ب بعدم خدا بزرگه بالاخره مارم میبینه حواسش هست چ فشار و سختی رو ب جون خریدیم🥲🤍

خوش بحالت ک قبول شدی رفتی گلم🥺 موفق باشی ایشالله واقعا ظلمه بقران راه نفسمونم دارن کیپ میکنن تو ی م ...

ممنون گلم 

من پنج سال پیش کنکور دادم 

همون موقع ام مزخرف بود همه چی چه برسه الان 

ولی کم نیارید یروزی همین کم نیاوردن هاتون رو همه ملت تعریف می‌کنن و بهتون افتخار میکنن خیلی سخته ولی چاره ای نیست انقد بخون تا بهترین رشته رو بیاری 

همون ۱۰تا امتحان خودش کابوس بود الان شده بیست تا اونم سخت ولی تو همین سختیا و نابرابری ها رشد میکنید و قهرمان میشید🌈

اره دیگ یا تمام دروس دوازدهم یا حق ترمیم ندارمباز روانشناسی خوبه محیط زیست بی معنیه تاریخشم خیلی سنگ ...

واییی تاریخخخخ🥴

من ک اولین باره میخا ترمیم بزنم دوازدهم میتونم تاریخ یا زبانو نزنم ؟ اخه واقعا سنکینه مخم نمیکشه

💘هعی

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

ممنون گلم من پنج سال پیش کنکور دادم همون موقع ام مزخرف بود همه چی چه برسه الان ولی کم نیارید یروزی ه ...

مرسیییی ازت قشنگم چقد حرفات قشنگ بود جوونه و امید میده بهمون تو روزای سخت 🥺🤍