2777
2789

خداوکیلی کی میتونه تو ی ماه اینهمه کتاب بخونه اونم دوپایه🥲چ ظلمی داره بهمون میشه اخه این عادلانس

کسای ک یازدهمشون نهایی نبوده و پشت موندن باید همه کتابای یازدهم و ترمیم کنن دوازدهم فقط انتخاب دست خودته چون نهای بوده سابقشو داریم

همون دوازدهمم گفتن حق انتخاب نداری

یا همشو ثبت نام میکنی

یا اصلا ثبت نام نمیکنی

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

همون دوازدهمم گفتن حق انتخاب ندارییا همشو ثبت نام میکنییا اصلا ثبت نام نمیکنی

اونو میتونی چن تاشو نری فقط پول همه درسا رو پرداخت میکنی

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوازدهم هم برای اونایی که دوبار ترمیم زدن باید کل کتاابارو بزنیم

من میخام 4 درس از یازدهم و برندارم

زبان انسان و محیط زیست جغرافیا و ی درس دیگ

لعنتی باید نزدیک یکو خورده ای هم بابت درسایی م پاس کردیم پرداخت کنیم

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

الان چطوری شده ترمیم؟ یعنی میری یه مدرسه ثبت نام میکنی امتحان میدی؟ چجوریه؟ توروخدا منو از جهالت درب ...

🔻تایید سوابق تا بیست دی تمدید شد

همه داوطلبا چه کنکور تیر میخوان ثبت نام کنن چه ترمیم نمیخوان ثبت نام کنن

باید اینکار رو انجام بدن

@konkorilife

اونو میتونی چن تاشو نری فقط پول همه درسا رو پرداخت میکنی

اینو نگفتن هنوز

یعنی اطلاعات تکمیلیشو ندادن

فقط گفتن یا همه‌اش ثبت نام بشه یا هیچکدوم.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

دوازدهم هم برای اونایی که دوبار ترمیم زدن باید کل کتاابارو بزنیممن میخام 4 درس از یازدهم و برندارمزب ...

دوازدهم ترمیم کردی تا الان؟ 

من اصلا ترمیم نزدم درسای افتاده رو پاس کردم تا امروز . حالا دوازدهم فک کنم حق انتخاب دارم ولی یازدهم همه رو باید بدیم🥲

الان چطوری شده ترمیم؟ یعنی میری یه مدرسه ثبت نام میکنی امتحان میدی؟ چجوریه؟ توروخدا منو از جهالت درب ...

۱. ورود به سامانه *my.sanjesh.org* 

۲.انتخاب گزینه "ثبت نام در آزمون"

۳. انتخاب گزینه "آزمون سراسری"

۴. انتخاب لینک ورود به سامانه آموزش و پرورش برای مشاهده سوابق تحصیلی

نههههههه مگه میشهههههه😐🙄 یعنی واقعا اینه حرف اخرشون

معلوم نیست

ممکنه یهو عوض بشه باز حرفشون

عزیژم میری مدرسه میگی ک برا ترمیم میخا ثبت نام کنی هزینه واحدا و شهریه رو میدی میخونی تا خرداد ک برنامه بدن

دوازدهم ترمیم کردی تا الان؟ من اصلا ترمیم نزدم درسای افتاده رو پاس کردم تا امروز . حالا دوازدهم فک ک ...

اره من دوبار ترمیم زدمم

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو