2777
2789
عنوان

دغدغه من شده برادرم آرامش رو از من گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 57 پست
یه همچین آدمی که درست بشو نیستیا باید همینطوری جورشو بکشی یا اینکه یه جا خسته شی و ولش کنی هر کار می ...

بدبختی تا حرف می‌زنیم خودکشی می‌کنه باید راه بیفتیم تو بیمارستان حرف حساب هم قبول نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ناراحت نمیشی حرفم رک بهم بگم.؟شماهم داری تنبل بارش میاری

نه عزیزم ناراحت نمیشم اره واقعا موندم چیکار کنم یا میاد جلو در خونه من بی آبرویی وقتی به خواسته نمی‌رسه یا نه میگیم خودکشی می‌کنه خستمون کرده

پول پیش سه سال پیش به پول الان دویست میلیونها آنقدر ضرر کردم طلاهامو فروختم اونا میگن به ما ربطی ندا ...

بگن.. بچه ک نیست تر و خشکش کنی!! خودش بره جایی کار کنه که بهش جا خابم بدن

الان اون زن گرفته بود و شما تنها بودی زنش نمیذاشت یه ناهار دعوتت کنه

غیر اینه؟! 

حالا شما داری سرمایه زندگیتو میدی به داداشت فردا جواب بچه هاتو چی میدی؟!؟!

بدبختی تا حرف می‌زنیم خودکشی می‌کنه باید راه بیفتیم تو بیمارستان حرف حساب هم قبول نداره

همونجا تا تو بیمارستانید نمیشه روانشناس ببرید بالاسرش؟ بلکه یه مدت ببرنش آسایشگاه یه دوا درمونی براش بکنن

آخه اینا که خودکشی واقعی نیست. فقط میخواد جلب توجه کنه

وای خدا، چقدسختی کشیدی

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
بگن.. بچه ک نیست تر و خشکش کنی!! خودش بره جایی کار کنه که بهش جا خابم بدنالان اون زن گرفته بود و شما ...

دقیقا عزیزم واقعا حرف حق می‌زنین بعد یه قدم هم برای خودش برنمیداره فقط از ما میخواد

لطفا با یه مشاور و روانشناس خوب حرف بزنید جدی بگیرید.

اون آسیب دیده س با یه آدم بیمار هیچ فرقی نداره