2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12747 بازدید | 331 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رسم داریم کیک و اینا بیاریم‌چیه دیگه، برای تولد هیچکس رسم‌خاصی نداره اینا بهانه‌اس!

و بنظرم زشته فقط کیک و کادو باشه اگه اینهمه مهمون دارین 

حالا نه در حد فینگرفود ولی خب یه میزی از دسر و خوراکی باید باشه

حالا اگه طرفای شام بیان شامم باید بدین

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

بله

خب اونا کیکو کادو میارن.میوه ک نمیشه بیارن. تولد منزل شماست پس وسایل پذیرایی هم با شماست.اگ خونه خودشون تولد میگرفت شامو پذیرایی با خودش بود

پفکو میوه و خوراکیو شربت ک زشته بگی بیار

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
نپرسید ک بگم میگم یعنی حالا شام کنار بیام ولی کیک تنها واقعن زشت نیست یا من توقعاتم بالا هست؟

توقعات بالا نیست گلم 

به پدرت بگو تهیه کنه 

شاید چون تو خونه شماس 

نمیاره 

بگو کیک هم بابام میگیره زحمت نکش

خب اونا کیکو کادو میارن.میوه ک نمیشه بیارن. تولد منزل شماست پس وسایل پذیرایی هم با شماست.اگ خونه خود ...

ما دامادمون همیشه برای ابجیم میاره  داداسام برای زنهاشون زشتم نمیدونیم