چون میبینم تو نی نی سایت همه تاپیک ها درباره خیانته
۹۰ درصد کاربرا میگن تجربه خیانت داشتیم
انقدر از خیانت میترسم موقعیت خوب هم واسه ازدواج پیش میاد رد میکنم
بابام کلی باهام حرف زد که نظرمو عوض کنه
ولی فایده نداشت
چیکار کنم ترس از خیانت نداشته باشم ؟💔
💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞
💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دوران نامزدی برای شناخت بیشتره ولی تا وقتی این طرز فکر رو داری ب ازدواج فکر نکن چون توی رابطه مشترکتون حال همدیگه بد میکنید و میخوای بهش گیر بدی
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
تازه خوش بحالت میشه که همچین مردی رو شناختی و ازش جدا میشی
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
دوران نامزدی برای شناخت بیشتره ولی تا وقتی این طرز فکر رو داری ب ازدواج فکر نکن چون توی رابطه مشترکت ...
اخه تا زیر یه سقف نری طرف ذاتشو نشون نمیده
نه بابا من غلط بکنم خودمو تو هچل بندازم
انتخاب درست کن مراقب زندگیت باشه زن هوشیار و عاقلی باشاگر خدایی ناکرده هم دیدی ، زمین که به آسمون نم ...
چقدر سخته !
همیشه باید بی عیب و نقص باشی تا به فکر خیانت نیفته
چقدر سخته !همیشه باید بی عیب و نقص باشی تا به فکر خیانت نیفته
نه گلی اصلا
بد برداشت نکن منظورمو
اینکه میگم مراقب زندگیت باش ، یعنی حواست به اطرافت و اتفاق های زندگیت باشه
هیچ آدمی بی عیب و نقص نیست
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
نه گلی اصلا بد برداشت نکن منظورمو اینکه میگم مراقب زندگیت باش ، یعنی حواست به اطرافت و اتفاق های زند ...
آها😅
حالا فهمیدم ، ممنون که وقت گذاشتی عزیزم 🌹
اینجا تاپیک خیانت زیاده به این چیزها توجه نکن گروه مجازی که راست و دروغ معلوم نیست از طرفی یکی خیانت ...
اره درست میگی نباید همه رو باور کرد