2777
2789

چون میبینم تو نی نی سایت همه تاپیک ها درباره خیانته 

۹۰ درصد کاربرا میگن تجربه خیانت داشتیم 

انقدر از خیانت میترسم موقعیت خوب هم واسه ازدواج پیش میاد رد میکنم

بابام کلی باهام حرف زد که نظرمو عوض کنه 

ولی فایده نداشت 

چیکار کنم ترس از خیانت نداشته باشم ؟💔

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

از نی نی سایت برو

خیلی ممنونم واقعا 😂✋

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوران نامزدی برای شناخت بیشتره ولی تا وقتی این طرز فکر رو داری ب ازدواج فکر نکن چون توی رابطه مشترکتون حال همدیگه بد میکنید و میخوای بهش گیر بدی

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

انتخاب درست کن 

مراقب زندگیت باشه 

زن هوشیار و عاقلی باش

اگر خدایی ناکرده هم دیدی ، زمین که به آسمون نمیره 

تازه خوش بحالت میشه که همچین مردی رو شناختی و ازش جدا میشی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دوران نامزدی برای شناخت بیشتره ولی تا وقتی این طرز فکر رو داری ب ازدواج فکر نکن چون توی رابطه مشترکت ...

اخه تا زیر یه سقف نری طرف ذاتشو نشون نمیده

نه بابا من غلط بکنم خودمو تو هچل بندازم

انتخاب درست کن مراقب زندگیت باشه زن هوشیار و عاقلی باشاگر خدایی ناکرده هم دیدی ، زمین که به آسمون نم ...

چقدر سخته !

همیشه باید بی عیب و نقص باشی تا به فکر خیانت نیفته

چقدر سخته !همیشه باید بی عیب و نقص باشی تا به فکر خیانت نیفته

نه گلی اصلا 

بد برداشت نکن منظورمو 

اینکه میگم مراقب زندگیت باش ، یعنی حواست به اطرافت و اتفاق های زندگیت باشه 

هیچ آدمی بی عیب و نقص نیست

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نه گلی اصلا بد برداشت نکن منظورمو اینکه میگم مراقب زندگیت باش ، یعنی حواست به اطرافت و اتفاق های زند ...

آها😅

حالا فهمیدم ، ممنون که وقت گذاشتی عزیزم 🌹

نی نی یار لینک این تاپیک رو واستون فرستادم ولی حذفش نکردین میشه حذفش کنین واسم 🤕

@niniyar_1    

اینجا تاپیک خیانت زیاده به این چیزها توجه نکن 

گروه مجازی که راست و دروغ معلوم نیست 

از طرفی یکی خیانت میبینه چند بار میاد تاپیک میزنه 

اینجا خیلی تاپیک کتک خوردن هم مینویسن به نظرت اکثرا دارن کتک میخورن!!!!!! 

خلاصه که به این چیزها توجه نکن 

اینجا تاپیک خیانت زیاده به این چیزها توجه نکن گروه مجازی که راست و دروغ معلوم نیست از طرفی یکی خیانت ...

اره درست میگی نباید همه رو باور کرد