2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12767 بازدید | 331 پست
خب چ فایده

چی چه فایده، زندگی همینه فک نکن همیشه گل و بلبله ولی اگه برات مهمه از همین اول سفت و سخت بگیر 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بیخیتل بابا من سه ساله عروسی کردم یدونه براش زاییدم یکی ام تو راهه تولد که هیچ پولم نمیده هیچ پول خو ...

خب الان شرایطت طبیعیه بنظرت که بقیه ام تشویق میکنی اینجوری باشن؟

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا تولدی ک اینطوری هی خودت بگی ارزش داره ب نظرت

تولد و کادو و برنامه اون باید از دل طرف بر بیاد 

هرچی ک خودش میخواد

گفتن تو و اجبار تو مزه ای میزاره اصلا

در قید بند تین چیزا نباید میرفتی

اگه اولین بار کنار همید دونفره می‌گرفتید ب یاد موندنی تر بود

حالا گرفته بزار خودش هر طور ک میدونه بکنه و حرف توش نیار

چون دیگه از تولدت هات فراری میشه 

یا باید با سیاست خودت پیش میبردیش و جلو جلو ی چیزایی آماده میکردی و میگفتی

حالا ک نشده پس بیخیال

بیخیتل بابا من سه ساله عروسی کردم یدونه براش زاییدم یکی ام تو راهه تولد که هیچ پولم نمیده هیچ پول خو ...

عزیزم  دلیل نمیشه 

چون برای شما کاری نمی‌کنند 

برای ایشون هم نکنند

رسم چیه دیگه؟بگو این چیزا ب رسم نیست ب مهمون نوازی طرفه. وقتی میری تولدت چطوری پذیرایی می‌کنند ازت؟ میخایی منو کوچیک کنی خب نمیگرفتی مهمون دعوت نمیکردی

نهایت خودت خودتون بگیرید 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
اصلا تولدی ک اینطوری هی خودت بگی ارزش داره ب نظرتتولد و کادو و برنامه اون باید از دل طرف بر بیاد هرچ ...

بهش گفتم سوپرایزم کن  هرجور خودت دوس داری بگیر هیع میاد میپرسه حالم بد میکنه 

خب الان شرایطت طبیعیه بنظرت که بقیه ام تشویق میکنی اینجوری باشن؟

تشویق چیه میگم عاخه نامزد که وظیفه ای نداره برا نامزدش دارم میگم اگه اینجوره بعدا مثه من میشی بهش گفتم از الان بدونه که هی نگه عیب نداره اشکال نداره مردا پررو میشن

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خیلی راضی ای از شرایطت که بهش میگی بیخیال ؟ خوب با این وضع شوهرت بچه آوردی که چی بشه اونم دوتا؟

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨