2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 10941 بازدید | 501 پست

اگرطلامیبری وقتی صرف خونه خریدن شد،اون خونه به نام توهم باشه،فاکتورطلا بنام خودت باشه،چون خدای نکرده درصورت جدایی هیچ مدرکی دال برفروش طلاهای زن نمیمونه

۷۵.۹۲۸۰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگرطلامیبری وقتی صرف خونه خریدن شد،اون خونه به نام توهم باشه،فاکتورطلا بنام خودت باشه،چون خدای نکرده ...

بله چه بسا که بنده ۳۵گرم برده بودم وقتی خونه خریدیم هیچی به هیچی.

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

خب مگه میخوای لوازم برقی چی بخری ک سیصد میلیون کم ب نظر میرسه؟با سیصد میلیون خیلی میشه خرید.مگه بخوای مارکای گرون قیمت برداری ک کم بخوای ببری.. ب نظر من ک خوبه هم طلا میبری هم جهیزیه.سیصد میلیون اصلا کم نیست برای جهیزیه.انگار اینجا تو این سایت همه جهیزیه یه میلیارد بردن خونه شوهر

زن خونه رهن کنه ؟!چتونه شماها مرده میخواد زن بگیره باید خرجشم بده خونه و عروسی و جهازم وظیفه مرده دا ...

اره دیدی بعضیا انگار یه میلیارد جهیزیه واسه شوهر بردن و واسه شوهر خونه رهن کردن و عروسی گرفتن واسه پسر.کل این کارها رو هم انجام بدید طرفت آدم نباشه روزی صدبار میزنه تو سرت.اما طرفت آدم باشه و یه جهیزیه معمولی هم ببری میگیردت رو سر.والا کم مونده دیگه دخترا برن خواستگاری پسرا ک تعادل حفظ بشه

اینا لنگ شوهرن در هر صورت هر 💩هم که باشه باجم میدن تازه

اره بخدا .ما لرستانیم جهیزیه ظرف و ظروف و چند تیکه وسیله کوچیکه آشپزخونه مثل آبمیوه گیر و چرخ گوشت خریدم و میزارایش و جاکفشی .پتو هفتا و دوازده تا بالش و چهارتا تشک.همینارو من خریدم.اینجا فک کنم همه جهیزیه کامل بردن

اینا چیزاییه که طرفین توافق میکنن. ۸۰ گرم چیزی حدود ۴۰۰ میلیون میشه. مثل اینه که یه ماشین با خودش بر ...

کدوم ماشین الان ۴۰۰میدن؟ مگرماشین دست دوم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من جهزیه نبردم پولش رو بابام داد

با پول جهزیه و طلاهای مجردیم و وام ازدواج جفتمون و یک مختصر پس انداز از شوهرم خونه خریدیم و و همسرم با بافیش یک پراید دست دوم خرید

عروسی مختصر با 150مهمون بود که بابام خرجش رو داد

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
اره دیدی بعضیا انگار یه میلیارد جهیزیه واسه شوهر بردن و واسه شوهر خونه رهن کردن و عروسی گرفتن واسه پ ...

من بدون اینکه چیزی بگم یا چیزی بخوام همسرم یه مبلغ چشمگیری ریخت ب حسابم گفت اینو گذاشته بودم کنار بدم به زنم هرچی ک سلیقه شه بخره

کل وسایل خونه رو با پول خودش خربدیم...

تورو سننه؟